Forumet - Det märks att Stockholmarna på detta forum generellt sett är lite mer omtyckta.

Det märks att Stockholmarna på detta forum generellt sett är lite mer omtyckta.

728 0 4

Bedrövligt, tycker jag. Alla svenska medborgare har lika värde. Vi Stockholmare måste lära oss att behandla de utomstående svenskarna på ett respektfullt vis. Tror ni de vill flytta hit till oss om de möts av hat så fort de sätter sina fötter i staden?

Självklart är skåningar och göteborgare välkomna till Stockholm, det är inte hos dem felet ligger, utan i deras samhällen.

Stekaren, jag beklagar att de bannade dig permanent. Men våra åsikter om utomstående svenskar skiljer sig en del. Förändringen kommer att ta tid, skåningar blir inte stockholmsk-talande över en natt och det måste vi acceptera! GladAdam: Bedrövligt, tycker jag. Alla svenska medborgare har lika värde. Vi Stockholmare måste lära oss att behandla de utomstående svenskarna på ett respektfullt vis. Tror ni de vill flytta hit till oss om de möts av hat så fort de sätter sina fötter i staden?

Självklart är skåningar och göteborgare välkomna till Stockholm, det är inte hos dem felet ligger, utan i deras samhällen.

Stekaren, jag beklagar att de bannade dig permanent. Men våra åsikter om utomstående svenskar skiljer sig en del. Förändringen kommer att ta tid, skåningar blir inte stockholmsk-talande över en natt och det måste vi acceptera! Glad


Bra sagt, MEN vi i skåne gör samma sak som ni vi snackar skit om stockholmare allra mest. Men jag vet vi är alla lika, och det ska man inte glömma.

Spana också in: