Forumet - Det mest provocerande

Det mest provocerande

1120 0 21

Spana också in:

Vet att när jag äntligen lyckades slita mig ifrån mitt ex skrev han öppet på facebook att jag var en mentalpatient och att han önskar att jag vore en kille för att han hade bankat skiten ur mig då. Det provocerade mig så att jag nästan höll på att slita av mig mitt hår. Men insåg att det skulle bara provocera honom ännu mer om jag visade att jag reagerade. Ännu värre var det egentligen med de människor som gullade honom och menade att han hade rätt, när de inte ens kände mig. Men det säger nog mer om dom än mig. 

Nu för tiden försöker jag att skita fullständigt i människor som har negativa saker att säga om mig, och inte till mig. 

inte provocerande, kanske, mest tråkigt. "varför tar du inte upp problemet med mig så att vi kan lösa det?", blir min reaktion

det jag finner mer provocerande är när jag tillskrivs åsikter jag inte har - där man istället för att fråga hur något ligger till, antar. fast det är väl mer också tråkigt snarare än provocerande. jag blir bättre på att kontrollera hur jag emotionellt vill förhålla mig till saker. att om instinktivt blir provocerad, kan jag bemästra den känslan i viss grad, genom att fråga mig själv vad det gör för bra att känna så. jag tror att det kan vara fördelaktigt att försöka göra det.

nej, inte det mest provocerande, men stundtals irriterande 


Nachac: Tycker det mest är kul då de som regel är ute och cyklar.
... just eftersom de som regel har fel. är det inte just när de har fel som man eventuellt kan bli provocerad? då handlar det om missförstånd och missuppfattningar som alltid gnager i bakhuvudet mer än klar och motiverad fientlighet. som när man ser folk skriva saker om en som visserligen inte stämmer, men som man vet att de anser stämma om en och som därför gör att man känner sig träffad/tilltalad. 

mynona: ... just eftersom de som regel har fel. är det inte just när de har fel som man eventuellt kan bli provocerad? då handlar det om missförstånd och missuppfattningar som alltid gnager i bakhuvudet. som när man ser folk skriva saker om en som visserligen inte stämmer, men som man vet att de anser om en och som därför gör att man känner sig träffad/tilltalad
Brukar vara människor jag har låg uppfattning om som sinsemellan diskuterar "hur jag är" och på detta sätt säger mer om sig själva.