Forumet - Det mest " religiösa" ni har gjort

Det mest " religiösa" ni har gjort

2222 0 66

Bara för att jag e jag så ska jag svara på min egen tråd när alla andra är vad man kallar osociala jä***vlar... 

Jomen när jag var 8 så var jag stört kär i en kille och ville såklart ha " chans" på honom. Skriver en lapp" du e söt som risgrynsgröt, får jag chans på dej?" var en blyg liten chej på den tiden och bad därför för första gången en bön till herren. Att om jag fick ett ja så skulle jag gå till kyrkan varje söndag. När killen inte ens hörde så gick jag bananas och har hållit mig borta från all relgions schjo hejsan sen dess. Är inte konfirmerad!!! 

Spana också in:

Är döpt, men icke konfirmerad.

Ja, vad skulle det kunna va tro... Kanske inom mitt sommarjobb som jag hade back in the days 3 eller 4a somrar i rad. Var fastighetsskötare i div. byar häri kring. I uppgiften ingick att göra ordning på kyrkogårdar och kyrkor. Så det är väl det mest religiösa jag gjort, att göra Guds officiella (inom Kristendomen då) hus rent och snyggt!

Fick ganska nyligen mitt brev om att mitt utträde ur svenska kyrkan beviljats (lackade ur när jag fick mitt skattebesked...) så särskilt religiös är jag inte. Men jag kan väl känna av naturens storhet, skönhet och hur mäktig den är när jag tex bestiger ett berg eller står vid en stilla sjö och fiskar efter gäddjävlar som aldrig vill nappa, det är ett uppskattande av livet på jorden som tangerar något slags andlighet kanske.