Forumet - Det "mest" romantiska ni har varit med om

Det "mest" romantiska ni har varit med om

5425 0 29

Som ni själva råkat utför, gjort för ngn eller hört talas om.

Det mest romantiska jag har hört var när min kompis kom ut ur duschen och henne kille satt i  sängen med gitarren i famnen och börjar spela/sjunga till Ronan Keatnings " when you say nothing at all".  Efter att han framfört låten med sin sjuukt sexiga mörka.... Aja ni vet säkert vad som hände:p

Spana också in:

Jag är sjukt romantisk, nästan så att man undrar vad som är felet på mig

en gång vek jag mitt ex en pappersboll i ungefär den här storleken och modellen när vi var på g

FB_IMG_13655313923907853.jpg

inuti en av lapparna, på insidan, hade jag skrivit en kärleksförklaring, som hon skulle få läsa när hon dumpade mig (jag var övertygat om att det var jag som skulle bli dumpad och det fort), där jag tackade för den tid vi haft och förklarade hur mycket hon hade betytt för mig. 

jag avskyr romantik. kommer inte på någonting typiskt romantiskt han gjort för mig, jo, kanske när han skickade mig tobak och ett brev i ett egengjort kuvert, eller när han rullade tjugoen cigg till mig och vek en egen ask med texten "förgät mig ej". han gjorde väldigt fina saker jag uppskattade. han gjorde mig glad. 

Det mest romantiska som har hänt mig, var dagarna innan jag (och alla de andra 90:orna) tog studenten. En gammal polare, som jag under de senaste 10 åren tagit avstånd från, kom fram från ingenstans och gav mig en ros.
Sedan den dagen har jag tagit ännu mer avstånd från honom.

Hände väl flera saker under tiden jag var tillsammans med mitt ex men det mest roligt-romantiska jag kan nämna är när jag fick ett par fina kalsonger på alla hjärtans dag.
De var rosa.
Med röda hjärtan på.
...
(Hade bara på mig dem när jag träffade henne om de inte låg i smutstvätten)