Forumet - Det snabbaste racing spelet??????????

Det snabbaste racing spelet??????????

461 0 10
Tjo

Har blivit jävligt sugen på att spela ett racing spel, fast inte NFS eller nått annat skit. Jag vill ha ett futuristiskt supersnabbt racing spel typ Wipeout, där man kan uppgradera sin bil med vapen osv med pengar man kan tjäna på olika sätt., och med grym adrenalin pumpande technomusik i backgrunden.

Som rollcage, fast snabbare och större med fler alternativ. Någon som har några bra rekommendationer?
Det är F-zero du pratar om.
F-Zero X till N64 (finns på VC till wii med) är möjligen ganska gammalt, men det går ändå fort och är döskoj.

Annars om du har ett GCN eller Wii med GCN kontroll så kan du skaffa F-Zero GX som är ett Gamecube spel. Det har ryktet att det ska vara ett av de svåraste spelen någonsin, och det är otroligt svårt att bli bra på det.

Jag rekommenderar båda något enormt. :)

Jag gillar inte racing-genren vanligtvis, men surrealistiska samt futuristiska högfarts racingspel med något slags star wars inspirerade "hovercrafts" är alltid en höjdare.

Spana också in:

Det totalt bortglömda spelet Excite Truck till Wii, är världens snabbaste racingspel. Det får andra snabba racingspel som Wipeout eller F-Zero att kännas som att man kör epa-traktor.
Excite Truck är grymt kul med sin sjuka hastighet, enorma hopp och krascher. Dock så varar det inte särskilt länge och blir relativt snabbt repetivt.
Musiken i spelet suger negerröv, men man kan som tur är lägga in egen musik [y]
Annars finns ju trackmania nations, ett gratis bilspel där man iaf kan måla bilen själv och bygga egna banor, sen är det toksnabbt också. Ett multiplayer-läge medföljer även med upp till typ massor av spelare (kom inte ihåg nån exakt siffra). Om du har steam är det bara att söka på trackmania i Store, annars finns det att ladda ner här: http://www.trackmania.com/en/index.php?lang=en&rub=nations

EDIT: Det finns även en funktion så att man kan använda 3d-glasögon till det : D!