Forumet - Det som händer i Göteborg..

Det som händer i Göteborg..

2723 0 22
Har massa bra och roliga minnen därirån, de flesta i barnår. Kske inte är ngt jättefan av stället, men e nog den bästa av alla städer jag har besökt i sverige :-)

Har tråkiga minnen som dödsfallet som inträffade i släkten och förstörde vistelsen på Liseberg, ej satt mina fötter inne på Liseberg sedan dess, känns läskigt. :'(

S3ON: Har massa bra och roliga minnen därirån, de flesta i barnår. Kske inte är ngt jättefan av stället, men e nog den bästa av alla städer jag har besökt i sverige :-)

Har tråkiga minnen som dödsfallet som inträffade i släkten och förstörde vistelsen på Liseberg, ej satt mina fötter inne på Liseberg sedan dess, känns läskigt. :'(
Men usch vad hemskt :( Jag beklagar. 

Spana också in:


Johannas: Vad är det bästa med GBG tycker ni?
Gräset ;) men ja finns ju mkt annat som e bra där också, det är en fin hamnstad med mycket trevliga människor b.la har haft en hel del äventyr där. Har i princip bara goda minnen därifrån, mkt trevligare än om man jämför med sthlm. Trodde först också att tråden handlade om skottlossningarna i gbg, Vid ett tillfälle när jag och en vän var där och satt på spårvagnen åkte vi förbi någon avspärrning som va full med poliser o pådrag. Säkert någon som blivit skjuten drog jag t med, Det visade sig sen att exakt så var fallet :S
Gillar att hela stan är inom gångavstånd. Känns litet men ändå relevant då event och spelningar avlöser varandra. Uppskattar att band ute på europa/världsturnéer ofta klämmer in en göteborgsspelning(även om det blir många söndagskvällar) utöver det obligatoriska stockholmsbesöket.
Gillar att jag fortfarande hittar nya trevliga ställen att käka på. Bara idag har jag käkat både lunch och middag på nya ställen.

Bor numera inom de civiliserade områdena av stan. Så slipper det värsta av pangpangandetGlad

Johannas: Stannar i Göteborg! xD

https://open.spotify.com/track/5PKmS3zd8bJzBeFvkqU6sK

Alltså Petra kan ju ha gjort årets mysigaste sommarlåt. Älskade Blöteborg <3 


Vad är det bästa med GBG tycker ni?
Den bästa rubriken skriven på UM! Lite Lajkat över den, man vill liksom bara läsa mer. Och så kommer man in och ser att det är en tråd om Petra, magiskt! 

Petra Marklund är helt klart Sveriges vassaste sångerska. Topp 3 med Agnes och Zara iaf.