Forumet - Det som pågår i Mellanöstern

Det som pågår i Mellanöstern

1924 0 33
Undrar va hen baserar det som skrivs på. Det stämmer ej att kristna är deras värsta fiende, kristna kan konvertera. De som ligger högst upp på isis hatlista är shiiter o kurder. Dessa är födda som otrogna och bör därför torteras eller dödas. Att döda en shiamuslim är bättre än att döda en sionist eller jude. (Så illa är det)

att de kommer från samhällets botten stämmer inte heller. Många kommer från rika och/eller kända familjer, många är västerländska nymuslimer som levde OK i väst, och flera har på något sätt haft kobtakt med den amerikanska armen, genom antagligen samarbete eller annat,  ex fängelse.

Spana också in:

Att kristna är den värst utsatta gruppen runt om i världen och att hatet ofta kommer från anhängare till islam är knappast någon direkt nyhet. Det värsta av allt är ju att det inte bara är i den muslimska världen det finns islamister utan att vi också har lyckats importera en hel del till Sverige på grund av vår blåögda inställning och vår allt för ansvarslösa invandringspolitik.

Sheriffen: islamismen som är hemsk.
är du säker på det?
Jag tror att du bara har läst den dåliga sidan om islam. Eller rättare sagt sett dessa galna människor som har hittat på saker och ting om islam och gjort det till en dålig religion. Är själv kristen, men känner en hel del muslimer och de är jättesnälla, men vissa är psykisk sjuka som sagt och gjort islam till något dåligt. 

kakakaka: Ah författaren var syrian :)) det förklarar textens attityd.


Nachac:
Nazism är vår tids nazism.

ISIS etablerar slavmarknad och säljer kvinnor i staden Mosul

6 augusti, 2014
by Hamid

Irakiska Röda Korset rapporterar under tisdagen att terroristorganisationen ISIS öppnat en slavmarknad där man säljer tillfångatagna irakiska kvinnor som sexslavar och pigor.

En talesman för irakiska Röda Korset, Mohammad Khuzai, rapporterar att ISIS tillfångatagit hundratals turkmeniska, kristna och yazidiska familjer vid flygplatsen i Tal Afar, där de mördat männen och tillfångatagit samtliga kvinnor i alla åldrar för att sedan föra dessa till slavmarknaden i staden Mosul.

Källa: Al Alam

http://mellanosternbladet.se/isis-etablerar-slavmarknad-och-saljer-kvinnor-i-staden-mosul/