Aviseringar
Rensa alla

Det som pågår i Mellanöstern



   
SvaraCitera

Sheriffen:
Islam är vår tids nazism.

Nazism är vår tids nazism.


   
SvaraCitera

kakakaka:
Ah författaren var syrian :)) det förklarar textens attityd.

Nachac:

Nazism är vår tids nazism.

ISIS etablerar slavmarknad och säljer kvinnor i staden Mosul

6 augusti, 2014 by Hamid

Irakiska Röda Korset rapporterar under tisdagen att terroristorganisationen ISIS öppnat en slavmarknad där man säljer tillfångatagna irakiska kvinnor som sexslavar och pigor.

En talesman för irakiska Röda Korset, Mohammad Khuzai, rapporterar att ISIS tillfångatagit hundratals turkmeniska, kristna och yazidiska familjer vid flygplatsen i Tal Afar, där de mördat männen och tillfångatagit samtliga kvinnor i alla åldrar för att sedan föra dessa till slavmarknaden i staden Mosul.

Källa: Al Alam

http://mellanosternbladet.se/isis-etablerar-slavmarknad-och-saljer-kvinnor-i-staden-mosul/


   
SvaraCitera

ISIS har dödat 1500 människor på 1 vecka.

Men alla bara pratar om hur onda Israel är...


   
SvaraCitera

The_Truth: ISIS har dödat 1500 människor på 1 vecka.

Men alla bara pratar om hur onda Israel är...

Nä, IS (som de heter nu) och situationen i Irak omnämns också en hel del i media, så sluta va så gnällig.


   
SvaraCitera


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Iraks människorättsminister Mohammad Shia al-Sudani säger till nyhetsbyrån Reuters att minst 500 yazidier dödats av milismän från Islamiska staten i samband med rörelsens offensiv i norra Irak. – Några av offren, inräknat kvinnor och barn, begravdes levande i massgravar utspridda i och omkring Sinjar, säger al-Sudani, enligt nyhetsbyrån Reuters.

Den svenske frilansjournalisten Joakim Medin befinner sig i den kurdiska regionen Rojava i norra Syrien, nära gränsen till Irak. Han berättar för SVT om vad han sett och hört från räddade yazidier.
– De berättar om hemska upplevelser. En man sade att han sett tio män hackas i småbitar av jihadister. Andra berättar att Isis-män ställt upp folk i rader och mejat ner dem med maskingevär. Offren var yazidier från Sinjar och byar i närheten, berättar Medin


   
SvaraCitera

Uppemot 350 skandinaver bedöms just nu befinna sig i konfliktområden för att aktivt arbeta med och utbildas av terroriststämplade gruppen Isis, enlgit terrorexperten Magnus Ranstorp.

Med andra ord: ISIS är ett större hot mot Sverige än vad Nazister är. Det finns inte så många våldsamma nazister i Skandinavien.

Vi har idag också många imamer i Sverige som hjärntvättar barn och gör dom till wahabister/salfalister.

Vi måste göra något. Att kritisera wahabister/salfalister är inte att kritisera Islam. Det är att kritisera extremism. Det har inget med rasism att göra.


   
SvaraCitera

Hade inte araberna, islam, koranen och muslimerna existerat på jorden så hade vi sluppit grubbla över problemet.  Cool


   
SvaraCitera

Yamaha biker:
Hade inte araberna, islam, koranen och muslimerna existerat på jorden så hade vi sluppit grubbla över problemet.  Cool

Mm förutom att 15% av IS är uppväxta i muslimska lr arabiska familjer, resten är nymuslimer som verkar ha missuppfattat islam helt tack vare västerländsk media.

hoppas du snart slutar existera, så slipper vi fler ignoranta människor här


   
SvaraCitera
sudd
 sudd

N.W: Att kristna är den värst utsatta gruppen runt om i världen och att hatet ofta kommer från anhängare till islam är knappast någon direkt nyhet. Det värsta av allt är ju att det inte bara är i den muslimska världen det finns islamister utan att vi också har lyckats importera en hel del till Sverige på grund av vår blåögda inställning och vår allt för ansvarslösa invandringspolitik.

Sluta med dina hittepåer och kom med fakta. Anledningen till att kristna "flyr" är pga skatten som införskaffades av islamister som går till de fattiga (även fattiga icke-muslimer). Kristna har förhållandvis mycket pengar genom sina positioner i samhället pga Saddam. Kristna har till och med rätten att ha egna domstolar i en shariastat.

Sedan är det konstigt att en "antirasist" som du använder ordet importera Blink


   
SvaraCitera

Ok mitt inlägg togs bort men 15-20% av IS är uppväxta i muslimska familjer, resten är nykonverterade muslimer, oftast uppväxta i bra förhållanden.  Dessa är den farligaste sortens extremister då de oftast inte verkar fatta vad de ger sig in på.
Undrar varför man söker sig till islamism när det finns mer stimulerande och fredliga grener inom islam. Har det kanske med vad fö typ av bild som sprids om islam här i väst o att man rebelliskt joinar det som inte är mainstream? Ska se 1 doc om detta ikv. Hoppas d blir intressant


   
SvaraCitera

peshmerga2.jpg


   
SvaraCitera

sudd:

Sedan är det konstigt att en "antirasist" som du använder ordet importera Blink

Varför skulle rasism ha något att göra med ordet "importera"?


   
SvaraCitera