Forumet - Det var en gång... blogg berättelse. Vad skulle du tycka? Ge ditt ord.

Det var en gång... blogg berättelse. Vad skulle du tycka? Ge ditt ord.

87 0 3
Det var en gång...

Jag får ofta samtal om min livliga fantasi. Jag vet att den är stor och livlig. Jag har inlevelse. Folk har frågat om jag ska skriva en bok. Well, jag hade om jag visste vad jag skulle skriva.

Jag har länge funderat på om jag ska göra en typ av blogg där jag skriver en berättelse, en saga. Det ska inte spela någon större roll vad det handlar om, vilka människorna eller varelserna(?) är. Så länge det är läsvärt och någorlunda moget.

Varför skriver jag detta?
Jag har bestämt mig, jag vill se hur långt jag kan komma med livliga fantasi och kanske t.om. se om det blir något vettigt. Haha. Med hjälp av dig/er så ska jag faktiskt skriva ett inlägg varje vecka. Kommer antagligen publicera detta varje Söndag vid en viss tidpunkt. Vet ännu ej vilket.

Hur ska ni hjälpa mig?
Tillsammans med era ideer om vad som ska hända, en plats, ett tillfälle or what ever. Om det ska vara mycket humor, kärlek, sex eller liknande. SKRIV! Ge era tankar hörda.

Ett ex är: Erik skriver en kommentar här/bloggen och han vill att min "figur" ska flyga till USA för att shoppa en stor mustang.

Ett annat är: Emelie skriver en kommentar här/bloggen och hon vill att min "figur" ska träffa en flicka som min figur blir tokkär i.

"REGLER"/"att-tänka-på":

~ Mogna grejer. Inget bajs/kiss humor. Det kommer att raderas.

~ Självklart vill vi alla vara med i en berättelsen. För att ingen ska vara bättre än någon annan kommer fantasi namn att användas. Ingen ska HELST* känna sig påträffad som någon i berättelsen.

~ Tycker du att något är sjukt fel eller att jag har gjort en miss. Släng iväg ett mail till mig här eller min email adress; [email protected] - Så ska jag försöka åtgärda detta. Detta gäller även om du blivit påträffad som en person i berättelsen. (Se ovan.)

Mer kommer med tiden då jag rent utav skrev detta spontant och impusivt. Jag vill även tillägga att min svenska kanske inte är den bästa. Jag kanske inte har de rätta svenska orden för att beskriva en händelse, en känsla. Jag har helt enkelt en perfekt korrekt skriv svenska. ;)

Känner du att detta är sjukt fel av mig också eller bara skrattar. Lägg in en kommentar. Jag tar emot allt. Detta är bara en lol idé jag har fått eftersom jag har funderat ett tag. Det kan ta upp emot 2-3 veckor innan jag börjar med första inlägget.

* Jag skriver mycket ifrån min verklighet, det är lättare att fantasisera om något som man kan se framför sig eller som man har gjort tidigare. Om ni råkar vara en person som jag "fantiserat" om så är det för att ni har en persnlighet eller händelse som passar in.