Forumet - Det var fel av er att låsa sara hakimi!

Det var fel av er att låsa sara hakimi!

882 0 40
Ni förstår inte.

Sara är en väldigt känslig tjej. Hon kan bli mycket ledsen av saker som andra ser som ingenting. Det här med låsningen tog hon hårt. Hon kom just inspringande till vårt rum och var alldeles hysterisk. Tårarna sprutade från hennes klotrunda rådjursögon. Hon kunde inte få fram ett ord, hon bara skrek. Det var hemskt att se!

Borde inte ungdomar.se ta ansvar för sådana här saker? Tänk om hon kommer ta sitt liv inatt. Det är JAG som får vaka vid hennes sida natten lång. Det är JAG som får sitta där med näsdukar och trösta, krama och ta hand om henne.

Jag tycker det är orätt att ni lägger det här ansvaret på mig :(
TZ Arietis:

Är det keeper? :D


Nä keeper flyttade bara hennes tråd. Issen låste den, varnade henne och sen läste han en gammal tråd och varanade för den också. Sen blev hon låst för hon skapade ytterligare en tråd :(
tror jag!

Låsa folk sådär bara... ni förstår inte vad ni har gjort med henne.

Den dagen jag sitter på saras begravning när denna unga människa tagit sitt liv, pga det trauma hon utsatts för... då är Issen den första jag kommer räkna som skyldig till hennes död.

Spana också in:

Issen borde komma hit och försvara sig nu.

Issen, är det okej för dig att bara för att ha tillräcklig stöd i de åtgärder du väljer, gå och läsa bland sara hakimis gamla trådar för att hitta material som befogar låsningen? Det tycker jag är FEL!

Nu är det jag och sara som får klara av det här tillsammans. Jag ger inte upp, jag kommer sitta vid hennes sida tills hon tar sitt sista andetag. Jag kommer inte ge upp!

Sen när hon är död så kommer jag att STÄMMA ER!!!
Absolut. Och snart är hon död. Ångesten i hennes ögon går inte att tolka på annat sätt. Sara har gett upp hoppet nu.

Issen, kom hit och försvara dig nu! TYcker du att du har handlat riktig när du gör på detta viset va?! KOM HIT DIN LILLA STJÄRTPELLE och så säger du mig om man får göra på det här viset va, låsa någon pga en tråd om att man äter chips?
kebu12:

Varför är hon låst?[sad]


För spam och annat trams. Två dagar är hon låst.

Det var jag som beordrade låsning, jag kunde låst lika gärna men eftersom att det var han som varnade sist så gjorde han det också.

Jag kan gärna försvara mig och mina motiveringar. Om hon inte klarar av att vara låst i två dagar så är det en stor sorg om hon nu skulle avsluta sitt liv.
Men det kan inte ungdomar.se hållas ansvariga för, hon borde i så fall få hjälp i form av psykolog eller liknande om sådana saker slår så hårt.
Men jag känner hur detta osar fejk.
Men om inte så är jag villig att ta en seriös debatt om det här.
kebu12:

Men åh[sad] kan du inte ta tillbaka henne för min skull?[cute] Dold text: hon sa att jag var söt


Nej, tyvärr två dagar är inget. Men vi (Jag är och kommer vara stenhård) jag gillar inte spam och annat skit. Dags att ungdomar blir en seriösare sida igen.
Hon blev ett exempel, tyvärr synd att hon tar det så hårt.
Men tyvärr inget jag känner att jag kan hållas ansvarig för.
Thundercracker:

Nej, tyvärr två dagar är inget. Men vi (Jag är och kommer vara stenhård) jag gillar inte spam och annat skit. Dags att ungdomar blir en seriösare sida igen.
Hon blev ett exempel, tyvärr synd att hon tar det så hårt.
Men tyvärr inget jag känner att jag kan hållas ansvarig för.


Mm, jag håller med dej. Blir så arg när man ser alla som är oseriösa hela tiden[sad]