Forumet - Det vidriga hyckleriet i politik Sverige

Det vidriga hyckleriet i politik Sverige

989 0 19
Här utropas och krävs mänskliga rättigheter och demokrati i diktaturer såsom Iran, osv, men samtidigt i våra egna gator och torg kan inte fredliga demonstrationer hållas med risk att utsättas för våld och misshandel av "socialister" och "antifascister". Är det tecken på ett sunt Sverige där demokratiska rättigheter beaktas, eller är det bara när det passar makthavarna som säljer ut och flyttar jobben utomlands?

Spana också in:

S3ON:

Våld löser alla problem o.s.v.


Det är ingenting man hymlar om heller, de röda förklarar ju gång på gång i offentligheten, muntligt och genom affischer att våld är lösningen, precis som här på forumet.

Jag tycker att dessa våldsbrukare ska dumpas i något laglöst afrikanskt land.

Alla feminister kan förpassas till en egen Ö långt borta där dom kan bygga sin nation helt oberoende av män, det lär inte bli många framtida generationer då befruktning är omöjlig utan hjälp från ett normalt samhälle. Samhället lär dessutom dö ut pga sodomi relaterad degeneration.
Dem värsta är ju kommunisterna. Det är alltid unga människor med skitjobb som vill ha bättre betalt. För dem är det helt vettigt att någon som jobbar på McDonalds ska ha samma lön som en hjärnkirurg. Men sedan när dem börjar närma sig 30 och har fått ett bättre jobb med en fet lönecheck så vill dem plötsligt inte vara kommunister längre. Det är ju förjävla konstigt [rolleyes]
ArvidJohan:

Menar du att du stöder någon politik samtidigt som du anser att all politik är meningslös?


Makt är inte meningslöst, om den är bra eller inte, det beror endast på om du har den eller ej. Makt kan endast korrumpera människor. Därför kan jag inte stödja en politiker. Att dem dessutom med sina rena lögner försöker påvisa att dem är de rätta att ta beslut är inget annat än äcklande.