Forumet - Detta med att bli kär

Detta med att bli kär

1729 0 66
Hellu!

Någon som vet varför det skall vara så svårt att bli kär, iaf lite kär? Visst är det jävligt underbart att vara singel och inte känna några känslor för någon, göra vad man vill osv,osv.
Men ibland vill man ju bara ha någon söt person att bry sig om, kolla på och bli helt varm. Ni fattar säkert vad jag menar.

Så..Varför blir vissa kära i varannan människa dom ser medans andra får gå runt i flera år innan dom träffar någon?

Spana också in:

Buppboll:

Så..Varför blir vissa kära i varannan människa dom ser medans andra får gå runt i flera år innan dom träffar någon?


Alltså, antagligen lever man i de förflutna. Och analyserar mycket för att komma fram till hur de ska vara i framtiden. Båda ger de andra. Sedan har man säkert höga förväntningar på den man ska bli kär I säkert förhållanden som personen måste uppnå osv.

Problemet med allt detta är, du vet inte vad som kommer hända. Och de vet egentligen inte vad som gör dig lycklig heller, därför är de påhittade förhållande som personen måste vara på emot dina egna intressen oftast.

Sedan är de så att kärlek, den känslan kommer från dig själv. Inte från den andra personen. Du ska alltså inte vara med personer med mål att tex må bättre, eller bli "kär" osv. För då har man i min mening inte riktig hajat hur de ligger till. Jag misstänker att de jag skrivit må vara lite rörigt, det beror mestadels till att jag själv är på väg att veta de jag nu skriver om.

Och med risk att skriva en uppsats i onödan så avslutar jag mitt inlägg här. Hoppas de var till någon hjälp. [smile]

Issen:

Tycker det är hemskt att vara kär


är ju inte kälek då ju. eller snarare kärlek bunden av jaget, egot och hjärnan.

Dold text: läs Power of NOW för att förstå varför [wink]