Forumet - dildo vs fleshlight

dildo vs fleshlight

934 0 23

Tänkte först göra dildo test enbart, sedan kom jag ju på att det finns något som heter fleshlight som är minst lika objektifierande som en dildo. 

Spana också in:

 Gör en omröstning där du kollar om folk håller med om att toapapper objektifieras som slavar som man bara utnyttjar för sina behov. Vi måste sluta se på toapapper som något vi kan torka oss mer mellan benen närhelst vi känner för det, vi måste se toarullen som en individ, inte något att torka sig med.

 


Greken:  Gör en omröstning där du kollar om folk håller med om att toapapper objektifieras som slavar som man bara utnyttjar för sina behov. Vi måste sluta se på toapapper som något vi kan torka oss mer mellan benen närhelst vi känner för det, vi måste se toarullen som en individ, inte något att torka sig med. 
Man kan ju torka sig med vattenstråle, gör man i många delar av världen...

player one:

objektifiering är per definition att betrakta/behandla individer som objekt. ser du skillnaden mellan individer och objekt? för om inte så kan du inte skylla det på asperger.
Och du har rätt, jag använder ordet på ett nytt sätt troligtvis. Men jag tror inte på individer, har aldrig sätt en individ i hela mitt liv har du?