Forumet - Dildon ersätter kuken?

Dildon ersätter kuken?

3237 0 14
Hur känner ni tjejer för att använda dildon med er sexpartner om dildon är större än killens kuk? Blir det en besvikelse när ni kommit och han vill tränga in med sin betydligt mindre kuk?

Jag antar att min frågeställning är om ni vill ersätta kuken med dildon i de flesta fallen eftersom den är större och känns mer?

Några tankar kring detta?
Men dagens teknologi så är det antagligen en stor skillnad mellan äkta vara och dildos.

Man kan föredra känslan av syntetiska ytor framför en riktig penis och vice versa.

Det har antagligen inte så mycket att göra med storlek osv. utan bara känslan av könet och värmen jämfört med den syntetiska ytan, vibratorer och alla andra möjliga finesser.

Oerfaren som jag är så kan jag inte säga om jag skulle föredra en dildo framför en kille, men jag är väldigt säker på att jag kommer att välja penisen framför en leksak.

Spana också in:

Oväntad:

Hur stor och skön och über en dildo än är så skulle jag inte vilja ersätta min kille med den.


Okej men låt oss simulera ett scenario: Din kille kör med en stor über dildo på dig som du väljer att kalla det och du kommer, sedan stoppar han in sin mindre kuk i dig. Din reaktion?

Det borde ju bli en besvikelse då du är "van" vid tillfället att hantera större saker dvs. dildon? M.a.o. blir resten av sexet sympatisex från din sida då du vill att din kille också ska komma. Du ligger där och fakestönar för att göra honom glad även fast du inte känner lika mycket som med dildon och önskar att han kommer snart eller stoppar in dildon igen?
joppaboy:

Hur känner ni tjejer för att använda dildon med er sexpartner om dildon är större än killens kuk?


Asså, jag vet själv vad jag föredrar när jag onanerar med dildo, och det är inte för att tillfredställa ett större behov. Utan att man kan komma åt bättre än med en kuk, finns en punkt väldigt högt upp i slidan upp mot magen, om man vinklar väldigt mycke och stöter hårt och intensivt just där blir det enormt skönt, jag tycker inte att den punkten går att stimulera på samma sätt vid sex då killens kuk inte är ett järnspett vid roten. Även att penetrera snett nära öppningen är skönt, iof går det alldeles utmärkt att stimulera på samma sätt vid sex.

Dildoanvändning är för att komma åt på punkter som blir svårt med en kuk, inte för att ha något större i sig.
joppaboy:

M.a.o. blir resten av sexet sympatisex från din sida då du vill att din kille också ska komma. Du ligger där och fakestönar för att göra honom glad även fast du inte känner lika mycket som med dildon och önskar att han kommer snart eller stoppar in dildon igen?


Alltså jag har väl ingen gummifitta så det skulle väl inte kännas riktigt så mycket som vanligt i början. Men jag skulle knappast ligga och fejkstöna och hoppas på att han kommer snart.