Forumet - Dilemma

Dilemma

1021 1 30

Träna idag + imorrn och fördriva resten av helgen med GTA eller dra ut och festa sönder? Visserligen kan det va bra att spara sig till nästa helg då lönen dessutom rullat in, men jag var ju inte ute förra helgen och det gäller ju att hålla sig synlig när man faktiskt ligger så pass bra till i gamet som jag gör.

Spana också in:


patrick bateman:
Klart en man kan festa och en fjortis kan softa men en man som festar förlorar sin status som en man och om en fjortis softar så är det en softande fjortis.

Eller jag vet inte. Du överanalyserade mitt löjliga inlägg. 
Kanske. Bara nyfiken eftersom du kommenterade i en annan tråd att den verkade full med fördomar så skriver du det inlägget här. heh.
Tycker i alla fall inte man förlorar någon slags status om man festar, sen beror det ju på hur man går till väga kanske. 

FruLiten: Kanske. Bara nyfiken eftersom du kommenterade i en annan tråd att den verkade full med fördomar så skriver du det inlägget här. heh.
Tycker i alla fall inte man förlorar någon slags status om man festar, sen beror det ju på hur man går till väga kanske.
Det är annorlunda. Var mycket fördomar ifrån cuzican där tyckte jag som lät seriösare än det jag skrev här. Nej det håller jag med om. Sen tror jag att den riktiga anledningen bakom mitt inlägg var att det stod "festa sönder." Då tänkte jag "fjortis." Det finns ju en ny tråd här också kom jag att tänka på där jag också skrev fjortis. Typ den bilden hade jag för den här tråden. Folk som håller på så tycker jag rent ut sagt är löjliga.