Forumet - Din flickvän tar självmord.. Reaktion? Lust?

Din flickvän tar självmord.. Reaktion? Lust?

850 0 23

Spana också in:

Dyler:

Vad skulle du göra om din flickvän tog självmord?


Jag vet inte vad jag skulle göra om någon jag älskar tog livet av sig. Jag skulle förmodligen vilja göra samma sak, men jag skulle inte göra verklighet av såna tankar.Dyler:

jag har lust att göra samma sak


Det som inte dödar en gör en starkare, kom ihåg. Och man bestämmer själv hur det ska bli i framtiden. Låt inte en sån här händelse bli slutet på DITT liv också. Det är klart att det är skitjobbigt, problemet är att de flesta tänker på det de har förlorat istället för det som de har vunnit (minnen). det är iof förståeligt, men livet blir jävligt jobbigt om man fortsätter i de tankebanorna. problemet är hur man ska komma ifrån dem:/

och tiden läkar INTE alla sår (som en del säger). man måste göra något vettigt av tiden också. Jag tror inte att det är någon bra ide att göra något annat och liksom försöka "glömma bort" en viss person eller en händelse. till viss del är det väl bra, men jag förstår inte varför man ska glömma.? Det gör inte mindre ont för de.
internet:

du kan ju döda greger_efg och hejpej123 istället för dig själv, är mitt förslag. kompensera en förlust för världen (din flickvän) genom att göra den en tjänst kanske kanske kan bringa lite mening i alla fall.


[love]

till ts, att ta självmord gör inte saker och ting bättre, som underlig sa så leder det bara till att du utsätter dina anhöriga för samma smärta.

det kommer att gå över, även om du inte tror det nu