Forumet - Din handstil just nu-tråden

Din handstil just nu-tråden

6998 2 123
Handstil är något som känner mer och mer förlegat. Känns som att ingen riktigt bryr sig om sin handstil så länge den är tydlig, om ens det.

Naturligtvis är ju detta personligt, somliga skriver snyggt och tydligt "by default" medan andra endast får fram små snorkråkor på pappret hur man än försöker.

Om ni vill kan ni ladda upp en bild på eran handstil. Använd meningen "Här är min handstil. (Insert nick) gillar käcka pottor".
Senast ändrad 23 Oct 2014, 09:08 av André Vifot Haas

Spana också in:


Istechetvåpunktnoll: Ja, men det är inte så viktigt egentligen
... i den meningen att jag liksom Nemi kan se den som en del av personligheten, därmed blir den intressant som analytiskt material både för mig och andra. Jag skriver själv såväl dekorativt som tydligt, förutom att folk brukar ha svårt att skilja små a:n och n:n från varandra. Utveckla detta ämne Istesche: vad för slags handstil har du?

Istechetvåpunktnoll:
Kör du alltid på versaler? Har sett andra som gör det, men det rubbar åtminstone allt jag har lärt mig sedan jag var ettagluttare.

Och ja, anteckningar från främst historialektioner kan vara en av de rörigaste rörorna som finns.
Ja det är en vana jag lagt mig till med på senare år utan riktigt kunna förklara varför, möjligen blir det lite tydligare vad jag skriver då, jag är lite av handstilsrebell ja.

Ja framförallt när man kastar in ord ur de egna associationsbanorna också.