Forumet - Din identitet

Din identitet

4765 1 10

Spana också in:

Som Inte Ljung säger, jag är mig själv, precis som alla människor är unika på sitt sätt. Ingen ser exakt samma sak, det är alltid ur olika synvinkel. Alla tolkar inte det man ser och hör likadant heller då människor tänker och fungerar olika. Folk har olika IQ, folk/människor ser olika ut, tänker olika, ser inte samma saker osv. Varje upplevelse är unik, kanske inte att varje tanke är unik men vissa får tankar som ingen annan har tänkt.
Jag identifierar mig med mitt land, mitt land är Sverige men det hindrar mig inte från att ändå kunna känna en mycket stark tillhörighet till ett annat land. Jag känner en stark tillhörighet till Tyskland, jag känner emotionellt till landet av flera olika anledningar.
Jag känner tillhörighet med mina medmänniskor, de som bryr sig om mig. Jag kan känna en tillhörighet pga av språk, politisk åsikt, religiös åskådning osv.
Socioekonomiskt har jag svårt att placera mig. Jag kan se mig själv som en arbetare, eller det är så jag skulle vilja se mig. Andra ser mig som ett rikemansbarn även om det egentligen inte är sant, bara för att man bor på en viss gata gör en inte automatiskt rik. Jag har aldrig haft en massa pengar, min familj har inte haft en massa pengar. Vi arbetar hårt för våra inkomster.