Forumet - Din kropp

Din kropp

989 0 83

Spana också in:

Jo, det är det som är lite halvt problemet. Får väldigt många kommentarer om dom, oftast negativa. Jag älskar mina lår mer än allt. Jag och Knegaren tar samma vikt i benpressen t.e.x!  Men jag hatar hur mycket fel uppmärksamhet dom får. 
Nachac:
Du får naturligtvis noja över vad du vill, men har inte du väldigt vältränade lår?


sicilianmind: Jo, det är det som är lite halvt problemet. Får väldigt många kommentarer om dom, oftast negativa. Jag älskar mina lår mer än allt. Jag och Knegaren tar samma vikt i benpressen t.e.x!  Men jag hatar hur mycket fel uppmärksamhet dom får.
Synd. Folk har generellt så otroligt dålig smak vad gäller kvinnokroppar i min mening. Man får lite intrycket att ju hjälplösare desto bättre.
Jaså, tränar du själv? Vill mena att de som tränar är mer vana att se kvinnokroppar med muskler som onekligen syns, och eftersom man tränar görs det en koppling i hjärnan att kroppen är stark och sund, man blir därefter van.
Nachac:
Vältränat. Välsvarvade armar och ben, synliga magmuskler et cetera.


sicilianmind: Jaså, tränar du själv?
Borde inte muskelskrytartråden vittna om det? Nej, men jo, det gör jag.
sicilianmind: Vill mena att de som tränar är mer vana att se kvinnokroppar med muskler som onekligen syns, och eftersom man tränar görs det en koppling i hjärnan att kroppen är stark och sund, man blir därefter van.
Min träning är dock ganska asocial. Simmar och "hemmagymmar". Alltid föredragit smalt, sedan träffade jag en vältränat kvinna och kände att "Detta är najs." Har emellertid aldrig gillat lår som är lika tjocka som vaderna eller underarmar som är lika smala som överarmarna. Proportioner, tack.