Forumet - Din partner tjänar mer än du

Din partner tjänar mer än du

19354 2 79

Hej detta är en hypotetisk tråd så vi droppar alla "men jag tjänar ju mer än min partner??" "kommer aldrig att få någon partner ändå pga min lilla snopp" etc.

Senast ändrad 9 Apr 2014, 10:43 av André Vifot Haas

Spana också in:


isola: Tjej: det får mig att känna mig underlägsen så jag hävdar mig på andra vis
dels försöker jag leva som min partner trots att jag tjänar hälften så mycket (Vilket inte går så bra), och sen försöker jag alltid gottgöra honom på olika sätt om han betalar något för mig, men jag har också problem med mig själv så vet att jag inte hanterar det helt rätt 

Jag är ganska frigjord från den negativa effekt pengar kan ha på en relation, kanske för att jag under min uppväxt blivit så bortskämd att jag inte lagt så mycket värde i pengar och numera är antimaterialist. Tjänar hn mer kan hn gärna få betala något åt mig vid behov utan att jag protesterar, precis som jag kan tillåta vänner betala saker åt mig om de själva erbjuder sig utan att jag gör några svårigheter: det är bara pengar. Och ja: "bara": pengar är viktiga, men de bör inte vara viktiga inom en relation. Jag kan låta folk betala åt mig utan att jag tillåter det att ha åverkan på relationen. Har inte blivit ombedd att göra det omvända så ofta att jag har erfarenhet av hur jag känner inför det, men jag utgår ifrån att det bör vara likvärdigt.