Forumet - Din sexuella läggning - Om du behöver prata om det

Din sexuella läggning - Om du behöver prata om det

1539 0 41
Hej. Jag riktar den här tråden till dom som verkligen behöver prata om sin sexualitet (homosexuella/bisexuella) bland seriösa människor och sådana som faktiskt förstår och faktiskt har gått igenom liknande situationer som du kanske befinner dig i och inte bara läst om dom och tror att man kan ge en realistisk lösning som egentligen inte funkar.

Det kan handla om vad som helst, t.ex. om du behöver hjälp med hur du ska komma ut, hur du ska få en person som du gillar förstå att du gillar dom trots att dom tillhör samma kön.. Lite av allt möjligt typ.

Och om ni vill prata privat är det bara att be om min msn eller liknande

Spana också in:

bullen:

mjo jag vet, men känns lite som en raggtråd.
Efter tjugo år av observationer vet jag hur killar funkar, straighta eller gay. det är sånt jag kan.

Men lycka till


Hur är det en raggtråd? Om du inte själv är gay eller bi så tror jag inte riktigt att du förstår för du verkar inte förstå att en del människor behöver prata om sånt här utan du går efter sterotypen och antar att alla bögar och bisexuella är kåta män på duracell batterier.
Väx upp.
kram
BögPojkLinus:

Du har ingen aninghur mycket svårare det är, Och folk som du gör det inte lättare. Därför försöker jag snacka med folk som behöver snacka.


Jo det har jag din fjant. Lägg ner med ditt "Uppmärksamhet tack" skit. Jag känner både Homosexuella killar och tjejer som är som helt vanliga människor, utan några "svårigheter". Hela din tråd är ett skämt.
Blitzen:

Jo det har jag din fjant. Lägg ner med ditt "Uppmärksamhet tack" skit. Jag känner både Homosexuella killar och tjejer som är som helt vanliga människor, utan några "svårigheter". Hela din tråd är ett skämt.


vad i hela helvete snackar du om din idiot?
helt vanliga människor? Så bara för att vissa homosexuella och bisexuella har problem tror du att jag menar allihopa? jag behöver ingen jävla uppmärksamhet, Jag vill snacka med folk som inte klarar av att komma ut till sina familjer, som är kära i nån dom inte kan få, hjälpa dom behandla sina problem. Hur i helvete kan du sitta där framför skrmen och tro att du har någon jävla aning vad du snackar om? Skäms för i helvete.
BögPojkLinus:

vad i hela helvete snackar du om din idiot?


BögPojkLinus:

Ja, jag gillar killar. So what?


BögPojkLinus:

jag behöver ingen jävla uppmärksamhet


Du verkar arg. Låter dessvärre som att någon blev piskad av sin far när han kom ut. Men med normalt mena jag att de inte har några svårigheter som du påstår. Du kanske har "svårigheter" som dyslexi för du lästa uppenbarligen inte vad jag skrev. Vi lever 2011, det är relativt accepterat. Om en person hade haft svårt att komma ut med det vänder man sig till nära och kära. inte en random kille på internet för "han är bög och kan hjälpa". [crazy][crazy]
Blitzen:

Du verkar arg. Låter dessvärre som att någon blev piskad av sin far när han kom ut. Men med normalt mena jag att de inte har några svårigheter som du påstår. Du kanske har "svårigheter" som dyslexi för du lästa uppenbarligen inte vad jag skrev


Okej.. lyssna you mentally challenged man, du började skriva i min tråd om att jag bara vill ha uppmärksamhet. Du är antaligen straight och har som du säger homosexuella vänner som verkar ha det super bra. MEN du vet INTE hur det är att komma ut till sina föräldrar eller vänner. homofobiska svin finns överallt, Du har ingen aning om hur jävla svårt det är, vad är du, 19? Varför ens bete dig som ett litet barn?
Och du säger att man vänder sig till sina nära och kära? Hur gör man om sina ''nära och kära'' är homofober eller att man inte vågar komma ut till dom? första steget är oftast att man berättar för någon utomstående . Det är mycket lättare. Och varför ta upp dyslexi? Är det ett skämt för dig? Dra in ölmagen och väx upp för fan.
Blitzen:

Du och din tråd är iaf. Och du hoppar runt och surar som en liten stjärtskadad tomte är bara roligare. Vad konstigt att folk inte har kommit till din tråd för tips då? Märkligt att ingen vill ha tips från den allsmäktige bög gurun själv.


Asså herregud väx upp för i helvete, klart som fan jag blir arg när du håller på såhär?
Tror du folk skriver här? Dom skriver i PM.
sluta bete dig som en tre åring bara för att du sitter bakom en skärm. Du har ingen aning vad du pratar om.