Forumet - Dina bästa festivaltips?

Dina bästa festivaltips?

19432 1 75
Det börjar närma sig festivalsäsong. Vips står du där med sönderriven tältduk och leriga kläder – och förhoppningsvis på en magisk konsert med din favoritartist.

Har du något riktigt bra festivaltips? Dela med dig här! Det kan vara alltifrån att inte glömma öronpropparna eller se till att gräva ett vattendike runt tältet, till att ställa alarmet för att inte riskera att missa drömspelningen.

Shoot!
Senast ändrad 21 May 2014, 14:26 av André Vifot Haas
Ha alla värdesaker på dig hela tiden. Tält rånas som godis från barn. Mitt ex fick alla värdesaker rånat från henne första timmen på emmaboda. Någon gick in i tälten och norpade allt. 

Ha hellre fler kläder med dig som du kan förstöra än "den fina tröjan."

stövlar. 

"Den där sista ölen" behöver du inte dricka. Drick smart. 

Spana också in:

Jag skulle själv vilja tipsa om öronproppar. Kalla mig trist gammal gubbe, men är du musikälskare borde du också vara rädd om hörseln! Köp dock inte sådana där usla gula skumgummiproppar som säljs på området, de kommer bara att sänka ljudupplevelsen och går typ bara att använda en gång. Se istället till att investera i ett par lite dyrare proppar som släpper igenom den ljuvliga musiken men filtrerar bort det höga och skadliga ljudet. Finns att köpa i närmaste musikaffär.

Kudhos: Ha alla värdesaker på dig hela tiden. Tält rånas som godis från barn. Mitt ex fick alla värdesaker rånat från henne första timmen på emmaboda. Någon gick in i tälten och norpade allt.
Usch, drygt. Ledsen På en del festivaler finns värdeskåp att låsa in sina grejer i om man inte vill/orkar släpa runt på allt.