Forumet - Dina favoritställen i Stockholm! (Pub/nattklubb/bar)

Dina favoritställen i Stockholm! (Pub/nattklubb/bar)

15467 1 59
Ja, vad har ni för smultronställen? Är sugen på att prova något nytt. Finns så sinnessjukt många ställen, har nog inte ens besökt 5 % av stadens alla ställen.

Har bara varit på något enstaka ställe på Söder, finns säkert massor med bra små hak där. Anyone?Senast ändrad 19 May 2014, 14:27 av André Vifot Haas
Mina tips är nog;

Pub:  Sorbon, Brommaplan. Har sinnessjukt många olika ölsorter till bra priser. Tilltalar främst de som är nyfikna på massor med olika ölsorter.
Bar: Mäljarpaviljongen, Norr Mälarstrand 64. Bar belägen på flytbryggor. Ingen särskilt speciell meny, rätt dyrt - men utsikten en sen sommarkväll innan man drar vidare till någon klubb är oslagbar.
Klubb: Magenta, Regeringsgatan 61. 20+ så ganska ungdomligt, men jävligt bra byggt/miljön är bra. Bra drag.

Spana också in:


Greken:
Oj då, hur kommer det sig?
Var så sjukt mycket folk när jag var där, dansgolvet är precis framför baren och toaletten i ett hörn länkat med golvet. Dansandet bestod av knuffande och knuffar då folk hela tiden försökte ta sig förbi för att komma till baren eller toaletten. Vi gick efter typ en halvtimma när vi var där.

Fingerprints: Var så sjukt mycket folk när jag var där, dansgolvet är precis framför baren och toaletten i ett hörn länkat med golvet. Dansandet bestod av knuffande och knuffar då folk hela tiden försökte ta sig förbi för att komma till baren eller toaletten. Vi gick efter typ en halvtimma när vi var där.
Segt! Men det är trycket jag gillar, att det är så mycket folk. Älskar de olika våningarna, håller sällan till på nedervåningen. Många klubbar har en mycket tråkigare "planlösning" med ett stort dansgolv där man har tre meter till närmaste. Kommer ihåg när jag drog till Debaser en gång, man kunde typ stå och hugga runtomkring sig med ett svärd utan att träffa någon.

Sedan att det är stökigt och knuffigt, tycker det är så på de flesta klubbar som har en ungdomlig prägel, d.v.s. där det festas snarare än minglas.

P.S. du har inte varit på Viper Room/Klubb Blå, Amnesia, Mango Bar o.s.v. om du tror att Magenta är den sämsta klubben.

höna: Hänger verkligen bara på sunkhak. Var på habibi på skånegatan tror jag, mysig miljö å goda drinkar. Säkert god mat också! Menyn ser lockande ut. Har för mig att man kan få röka vattenpipa där på sommaren också
Sunkhak som typ Dovas, Nivå 22 och Gröne Jägaren? Vet inte vad Habibi är för ställe så, är det samma typ?

höna: Inte gröne jägaren men de andra två händer det att jag hänger på. Habibi är ej sunkhak
Misstänker att du i sådana fall också hänger på Lion Bar? Verkar som om många börjat hänga helkvällar på dessa syltor. Min syrra och hennes polare kan gå till Lion Bar och spendera en helkväll där. Förvirrad