Forumet - dina rötter

dina rötter

623 1 56

Spana också in:

egentligen ingenting annat än sverige. men har för mig att jag har lite vallonblod ett jäääääääääääääääääääävla tag tillbaka i tiden nånstans i min farmors släkt.

men ser tydligen rätt utländsk ut. brukar lura folk när jag är ute på krogen att jag är ifrån nåt annat land, de går alltid på det. [cool] har även fått frågan: vart är du ifrån då?
sverige.
men alltså var, vilket land?

lawl
min farfars mor var något ryskt grej med tsaren under ryska revolutionen och fick fly från bolsjevikerna för att inte bli halshuggen typ, och fick hjälp av min farfars far som jobbade där som diplomat eller nåt. mmmh fett romantiskt och spännande jag vet[blush]

men annars är jag bara svensk vad jag vet.[sad] men 1/8 rysk aah.
Nintendos BFF:

min farfars mor var något ryskt grej med tsaren under ryska revolutionen och fick fly från bolsjevikerna för att inte bli halshuggen typ, och fick hjälp av min farfars far som jobbade där som diplomat eller nåt. mmmh fett romantiskt och spännande jag vet


Det var ju faktiskt en intressant och rent romanmässig historia! Var hon adlig?

OnT: Jag tillhör på båda sidor släkter som väl ursprungligen är utländska men som har bott i Sverige i flera sekel, så jag vet inte hur man nu ska definiera den saken men det finns i alla fall ingen medveten ihågkomst av något annat land.