Forumet - Direkt reklam, hur mycket tjänar man?

Direkt reklam, hur mycket tjänar man?

1113 0 8
Hej!
Jag har ju kollat på direkt reklam. För jag är ju i ganska stort behov av extra pengar i månaden men får aldrig reda på ett ungefär på hur mycket man får av direktreklam. Jag vet att det varierar mycket från vart man bor mm men har ni delat ut och hur mycket tjänade ni.
Har ni andra tips som man kan tjäna mer pengar så säg det gärna :) ♥

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Jag delade ut i 6 år och tjänade mellan 400-600 i månaden beroende på hur mycket reklamen vägde och antal trycksaker. En tjänar också mer om en hiss inte finns tillgänglig i lägenhetshus där en delar ut. Många faktorer spelar in i hur lönen sätts, men främst vilken typ av distrikt du har och om du delar ut gruppförsändelser eller ej (alltså trycksaker som ska delas ut till alla oavsett om det står nej tack till reklam eller inte)

Spana också in:

Delade ut när jag var... typ 13 eller nått.

Hade alla byns brevlådor i mitt distrikt vilket var strax över 300st vad jag minns. Tror allt som allt med utdelning + "ihopsättning" tog 6h kanske totalt. Mor och far var schysta och hjälpte mig mycket.

Fick mellan 200-300 per helg tror jag, så blev väl en del ändå i slutändan. Var alltid något. 
jag jobbade för de innan och lönerna är rätt så låga.

brukar ta typ 3-4,5 timmar dela ut och 2 timmar för att sätta i hop alla reklam blad.
i mitt område fick jag typ som mins 65 kr upp till 180 per vecka och runda är typ 1 mil räknad genom gps.

på 6 månader fick jag runt 2500 kr och det var skit palligt, inte värt det alls. skulle förstått om det skulle varit minst 5k men alltså, 
de utnyttjar barn bara.