Forumet - disciplin

disciplin

186 0 25
vad tror ni det är som gör att en del, med tunnelseende, målinriktat koncentrerar sig på en uppgift de inte ens egentligen är intresserade av? vad driver dessa människor? en vanföreställning om huruvida skatten är deras när de väl har klarat av alla uppgifter och gått miste om allt annat som istället för att kontrollera dem själva hade kunnat kontrolleras av dem och ge insikter på ett naturligt sätt?
Jag förstår mig inte på människor som kan läsa en 5-årig utbildning för ett yrke som dom intresserar sig för enkom därför att dom kommer tjäna mycket pengar. Sen sitter dom där och nöter på kontoret på sitt pisstråkiga jobb, belöningen kommer den 25e varje månad. Hur kan man leva sitt liv på det sättet?

Spana också in:

Infraröd:

[smile]
Själv?


Jag sov konstigt och fick ont i nacken. Det blev lite bättre när jag hängde min väska fylld med mat på den på vägen hem, men fortfarande. Jobbigt. Upptäckte att jag nog inte behöver plugga så mycket inför mattetentan med. Inte alls egentligen, klarade typ alla uppgifter när vi övade. Nu är jag ledig till fredag. [smile]
ennie:

Jag sov konstigt och fick ont i nacken.


Går kanske över.

ennie:

Det blev lite bättre när jag hängde min väska fylld med mat på den på vägen hem, men fortfarande. Jobbigt.


Testa hänga på lite olika sätt tills det blir bra kanske, eller bara vila, jag är ingen expert på nackar.

ennie:

Upptäckte att jag nog inte behöver plugga så mycket inför mattetentan med. Inte alls egentligen, klarade typ alla uppgifter när vi övade.


[smile][smile][smile]

ennie:

Nu är jag ledig till fredag. [smile]


Lyx.
Infraröd:

vad tror ni det är som gör att en del, med tunnelseende, målinriktat koncentrerar sig på en uppgift de inte ens egentligen är intresserade av? vad driver dessa människor?


Människan är i stort ett vanedjur. Disciplinerade människor har helt enkelt över en tidsperiod byggt upp vanan att vara målinriktade.

Hell_man:

Sen sitter dom där och nöter på kontoret på sitt pisstråkiga jobb


Jag skulle tro att det är roligare att jobba som civilingenjör än vända hamburgare på donken. [rolleyes]
Hell_man:

Jag förstår mig inte på människor som kan läsa en 5-årig utbildning för ett yrke som dom intresserar sig för enkom därför att dom kommer tjäna mycket pengar.


det fattar inte jag heller. jag har en kompis som ska läsa till advokat eller läkare sen BARA för att få bra lön. bättre med ett yrke man trivs med tycker jag. det tyckte dock inte hon - eller jo, om det ger bra lön.
enhimmelskdrog:

det fattar inte jag heller. jag har en kompis som ska läsa till advokat eller läkare sen BARA för att få bra lön. bättre med ett yrke man trivs med tycker jag. det tyckte dock inte hon - eller jo, om det ger bra lön.


asså nu är detta ot, men låt henne göra det om hon vill
det är stor sannolikhet att hon dessutom börjar intressera sig för yrket när hon väl fattat vad det handlar om
det man vet, gillar man, typ