Forumet - diskriminering

diskriminering

1796 0 44

Spana också in:

super:

märkligt, dålig vibe efter detta.. utnyttjar ungdomar.se fotoalbum på unga kvinnor för att dra in reklamintäkter? : ]


Snarare tvärtom. Är du under 18 får du inte publicera utmanande bilder (vilket kan vara ett lite luddigt begrepp) och är du över 18 får du fortfarande inte publicera bilder med könsorganen synliga. Så länge inte detta syns, och så länge inte bilderna faller under "thinspiration", så ska det inte vara några problem.
super:

jag undrar, rekomenderar ungdomsmottagningen/lss/div. vårdinstanser anorektiska tjejer att blogga här?


Nej, det skulle jag inte tro. Varför skulle de göra det? Särskilt med tanke på att vi tar bort allt som skulle tänkas vara pro-ana.

Men jag förstår inte riktigt vad du pratar om när du säger:

super:

jag undra bara om det är en policy här på siten att det bara är sexuellt insinuerande unga kvinnor som inte blir censurerade..


super:

utnyttjar ungdomar.se fotoalbum på unga kvinnor för att dra in reklamintäkter? : ]


super:

tvärtom på vilket sätt? det är väl det som är affärsidén - som jag inte passade in i..


Vad jag vet har väl affärsidén varit att ha en mötesplats för unga med fokus på diskussionsforum (åtminstone är det vad som blivit resultatet, och verkar ju inte direkt motarbetas). Ungdomar.se har ju funnits i någon form sedan 2000, och fotoalbumen är en rätt ny företeelse överhuvudtaget. Från början var det (om jag förstått det hela rätt) Frågor & Svar samt diskussionsforumen som låg i fokus, men nu är ju F&S ganska inaktivt...

Och vilka "sexuellt insinuerande unga kvinnor" är det som borde bli modererade men inte blir de? Om de inte visar könsorganen, inte pysslar med thinspiration, och inte är under 18 så tror jag inte vi ska agera om det inte finns något speciellt skäl. Har varit uppe snack vad gäller bröst, men ska det vara lika för alla så ska det så eftersom mansbröst tillåts så gör även kvinnobröst det vad jag vet.

Som sagt är detta hur jag tolkat sidan och reglerna, men jag kan med all säkerhet säga att det inte är affärsidén att sälja bilder på lättklädda flickor.
super:

jag har redan gjort det och dom blev borttagna.. det är ju helt sjukt att män behandlas annorlunda..


Känns väldigt konstigt.. Speciellt då du fått varken varning eller PM om det. Ladda upp en av bilderna här i tråden så kan jag försöka säga vad det är för fel på den och försöka motivera moderatorns, som tog bort den, beslut.