Forumet - Diskriminering.

Diskriminering.

754 1 49

Hur typ anmäler man folk för diskriminering här? Jag känner att mina mänskliga rättigheter har blivit kränkta. Idiotiska trådar om en persons ögonbryn anses inte vara "tankar" men en tråd där man kan diskutera min spärr är tankar? Skandal. Tänker inte skicka pm eftersom alla har rätt att se. 


Gurksallad: Bara en fråga om tid innan den här tråden också är låst, gissar jag :P
Haha jepp men jag har inget att göra så tänker fortsätta tills jag tröttnar.
Jag är lite oseriös med trådarna men lite rätt tycker jag ändå jag har. Mina trådar blir låsta men inte amsis om hennes ögonbryn. Ser inte poängen med att låsa min första då. 

Spana också in:


patrick bateman: Hur typ anmäler man folk för diskriminering här?

På nedre höger del av detta inlägget jag skriver nu finns det något som heter "Anmäl". Sen finns samma sak på min profil övre höger hörn.

patrick bateman: Jag känner att mina mänskliga rättigheter har blivit kränkta.

Ajdå.
Senast jag kollade var dock detta en privatägd sida vilket står klart och tydligt och det finns regler.
Sen var din tråd om "Spärrad" inte särskilt diskussionsvänlig som så, så det räcker faktiskt med ett inlägg i Mina tankar-tråden.

patrick bateman: Idiotiska trådar om en persons ögonbryn anses inte vara "tankar"

Klart det är tankar men det var även en diskussion om att leka med ögonbrynen.Xisco: På nedre höger del av detta inlägget jag skriver nu finns det något som heter "Anmäl". Sen finns samma sak på min profil övre höger hörn.
Okej ska anmäla dig BlinkXisco: Ajdå.
Senast jag kollade var dock detta en privatägd sida vilket står klart och tydligt och det finns regler.
Sen var din tråd om "Spärrad" inte särskilt diskussionsvänlig som så, så det räcker faktiskt med ett inlägg i Mina tankar-tråden.
Men ändå. De mänskliga rättigheterna står ju över ums regler. 
Jo men jag tycker ibland att andra får fylla i en tråd. Jag vill inte berätta en roman eller så. Ni är fria att fråga varför jag blev spärrad och detaljer om hur det kändes eller vad vet jag. På så vis hade en diskussion uppstått. 


Xisco: Klart det är tankar men det var även en diskussion om att leka med ögonbrynen.
Det var den mest idiotiska och meningslösa tråden nånsin. Nästan alla amsis trådar borde låsas om man låser min spärr tråd ju. Samma gäller typ ennies eller vad hon heter och kukaxxox. 
Mina trådar har alltid ett högre syfte men det krävs en skarp hjärna för att förstå det. 

patrick bateman: Det var den mest idiotiska och meningslösa tråden nånsin. Nästan alla amsis trådar borde låsas om man låser min spärr tråd ju. Samma gäller typ ennies eller vad hon heter och kukaxxox. Mina trådar har alltid ett högre syfte men det krävs en skarp hjärna för att förstå det.

måste skriva mina trådar på ett speciellt sätt för att dom inte ska bli låsta. med en fråga elr liknande i .