Forumet - diss?

diss?

834 0 25
Okej så i somras fick jag för mig att jag skulle pma en tjej här på um. Kändes liksom rätt att göra det, jag är en impusdriven person. Så de blev en introdukiton med mitt namn lite om vem jag var, och min msn och mobilnummer. okej jag vet vad ni tänker nu, OMG NOOB.

Och ja jag vet inte riktigt jag fick bara för mig att kanske de skulle bli nåt. Jag hade tråkigt då. Vilketfall jag kom på detta att hon dissat mig för fick såklart inget svar från henne. Typ ja ett par månader efteråt. Undrar ju varför hon inte bara sa vilken idoit jag var eller nåt. Hade liksom kännts bättre än inget svar.

Så första frågan är väll var de en diss? den är ju ganska självklart iof.

Sen så undrar ni om jag var för på och hur ni skulle tolka dehela.

Skriv gärna nåt annat med. bara de relaterar till detta ämne [crazy]
notfallingapart:

Sen så undrar ni om jag var för på och hur ni skulle tolka dehela.


ja. i egenskap av tjej kan jag säga att jag inte skulle bli särskilt lycklig om en kille skickar all kontaktinfo som finns på en gång, det är absolut att vara för på.
så ja, en diss, men ta inte för hårt på det, det hade ju varit värre om det hade varit någon du träffat och gillat på riktigt[smile]

Spana också in:

besviken häst:

det är absolut att vara för på.


jo men, jag skulle typ bli av med internet under sommaren[crazy] så därför jag gav bort mitt mobilnummer osv. grejen är att jag inte brukar göra sådär. tänkte prova något nytt liksom.

Grön och Vit:

Vad skulle du själv göra om någon gjorde som du gjorde?


Om en tjej gjorde så hade jag åtminstånde svarat, kanske tom hade ringt. Dock kanske jag inte skulle ringa bara för att dryga mig lite.

Lindblom:

orkar aldirg svara på alla mongo-PM jag får


Var dedär ett mongo-pm [cute][cry]

Lindblom:

tror inte du ska ta det personligt eller så


aww nejdå de gör jag inte [smile]
skriver man en massa om sig själv direkt så finns det ju inget och fråga, och det är ju tråkigt. Det är ju nyfikenheten som får oss att fortsätta ha kontakt med en person. Och ja, lite wierd är det också att skriva sitt mobilnummer och allt, hon kan ha tyckt att du var läskig! Hade jag nog gjort iaf.[rolleyes]
die_pianistin_:

du kanske borde börjat med att bara skriva tja och försöka få igång en diskussion,


Jag ber inte om tips, jag ber helt enkelt att folk svara på frågorna. jag är ganska medveten om varför de blev som de blev...

xKiTTiEHx:

japp, dissad ne men, man ska inte skriva allt sånt om sig själv på en gång, så jävla tråkigt ju


Var inte så mkt iof [cute][cute] finns mkt och veta om mig [cool][cool]