Forumet - Diss eller vadå?

Diss eller vadå?

599 0 31
Heyhey jag var lite på G med en kille i typ en månad. jag sov hos honom lite halvofta och vi hade mysiga samlag m.m. Och han säger att han VERKLIGEN gillar mig.. jag tar de lungt i början visst gillar jag honom också men inte så superpang mkt! Så alla som frågade mig om vi var tsm så sa jag bara att vi var KK osv..

Men i förra tisdagen så sa jag att mina känslor hade vuxit och att jag var kär i honom.. Nästa dag var allt som vanligt och han var super gullig men dagen efter vände de totalt han sa IGENTING så jag hade inte pratat med honom i en vecka! sen nu så frågade jag om han var i skolan osv och de var han han hade prov osv sen i går kväll frådage jag va han skulle göra på kvällen då fick jag inge svar..

Är d ehär en diss då eller? jag försåt inte hur han kan ha ändrat sig såfort? när han var så himla gullig och kär i mig innan? behöver han tid att tänka eller äre ige mer nu? Jag vill lixom gärna ha de bekfrätat att de inte är ng mera sånt! jag vet inte vad jag ska göra men de är ganska svårt att få kontakt med honom och jag vill ju inte verka tjatig osch såå... [tard]

Spana också in:

bigmomma:

men de är ganska svårt att få kontakt med honom och jag vill ju inte verka tjatig osch såå... [tard]


I det här fallet har du rätt att vara hur tjatig som helst. Well, åtminstone tills du får ett bra svar.

När mitt ex sa att hon älskade mig innan jag fått liknande känslor för henne tog jag en paus en stund.. sen insåg jag att jag älskade henne minst lika mycket.
agh, memories, >>