Forumet - Dissa snällt?!

Dissa snällt?!

724 0 37
En kille som vi kan kalla L var tidigare tillsammans med en av mina bästa vänner, S. Jag kände honom inte då, men bara någon vecka efter det tog slut mellan dem blev det av en händelse så att jag och en kompis, F, snackade med honom i skolan. Han verkade väl trevlig och så, tänkte inte mer på det.

När vi blivit vänner på facebook blev han väldigt på. Kommenterade bilder och statusar hela tiden.

Jag har hört att han plötsligt har blivit player och håller på med massor av tjejer på en gång. Någon kommer hem och suger av honom och går sen. Någon "sover över". Någon strular på fest. Därför ville jag inte ta några av hans kontaktförsök på allvar, kändes egocentriskt och så. Men nu börjar det gå över gränsen och jag tror inte jag kan bortförklara det som något annat längre.

Han fullkomligt trakasserar mig på msn och sms, vill att jag ska komma och "mysa :*", skriver pusspuss<3, säger att han ska värma mig om jag fryser och annat smörigt, kallar mig söt-(mittnamnhär) skojar om att jag är hans flickvän osv osv osv!
Imorgon ska han fixa in mig på fest och har fixat dricka åt mig, jag känner mig som det största svinet i världen som utnyttjar honom så och tänker lägga av med det snarast.
Dock så vet jag inte hur jag ska dissa honom snällt, för jag är inte alls intresserad, dessutom vill jag inte att S tror att jag håller på med hennes ex.
Jag råkar också vara alldeles för kär i en av Ls bästa kompisar.

Undrar också om det är mig han är intresserad av eller min vagina?

Känner ångest inför att behöva träffa honom imorgon och vet inte hur jag ska göra för att ta avstånd utan att känna mig allt för elak. I och för sig kommer F att vara med men han har förväntat sig att få träffa mig själv.

HUR FAN GÖR JAG?
rädda mitt arma liv. seriöst.

Spana också in:

herewego:

Undrar också om det är mig han är intresserad av eller min vagina?


Om du ändå inte är intresserad så? Ta bort honom från facebook och svara inte på sms. Om han frågar vad som händer, säg bara att de måste blivit något fel.. alltså om han konfronterar dig, tex han frågar dig varför du inte svarar på sms; då säger du att du inte såg nåt sms, och sen så när du gjorde de blev du distraherad. Sen glömde du det. Osv osv... fast inte så utan mer subtilt .. vet du klarar de du är ju tjej.

Det låter som om du gillar hans smicker osv, men inte riktigt kan lita på han; satsa på killen du gillade ist (antar de betyder du litar lite på han med).

kachin:

varför vill du dissa honom snällt?


därför hon gillar hans smicker... och hon skulle vilja ha han om inte hon 1, inte kunde lita på han 2, inte var kompis ex. [y]
Asha:

Om han frågar vad som händer, säg bara att de måste blivit något fel.. alltså om han konfronterar dig, tex han frågar dig varför du inte svarar på sms; då säger du att du inte såg nåt sms, och sen så när du gjorde de blev du distraherad


Ja, att vara en ryggradslös ynkedom är ju verkligen vägen att gå.