Forumet - Dissad

Dissad

338 1 22
Hej! Jag och min pojvkän har varit ihop i 8 månader .Vi trivs väldigt bra ihop, men en sak stör mig. Vi är båda oskulder (15 år)och han verkar inte vilja ta det vidare direkt. Det va en gång en dag som han ville, men det blev inte helt enkelt. Sen dess och innan dess så blir han sur om jag så mycket som knäpper upp en knapp på hans tröja. Han har t.o.m börjat snacka lite smått om kyskhetslöfte. Ungefär där tog det knäcken på mig. Känner mig sjukt dissad och ful. Menar han ska minsann ha halvnakna tjejer som profilbild men inte ha sex?[shake]

Spana också in:

Magnetic:

Men skulle ju framstå som om jag BARA är ute efter sex och skiter i hans känslor om jag dumpar honom av den anledningen.


nej, men däremot är det inte så kul att få skit för att man gör sig närmanden som hör relationer till, om man inte vill öht får man ju säga varför.

lomme91:

Snacka med mig istället, jag trycker dig gärna sakta och säkert :)


AA TRYCK HENNE I PRUTTEN XDXXxDxDDDxD
Prata med honom och fråga om han älskar dig och varför han inte vill ha den där mysiga stunden med dig?

Om han pratar om Kyskhetslöfte så är han inte så mycket att hänga i julgranen, För antagligen vill han bli en Präst/Munk eller så slingrar han sig för han är ganska feg/omogen

Vem vet, Han kanske är bög eller har en sjukt liten snopp och skäms över det? Eller så kanske han skäms över hur hela han ser ut, Eller så kanske han tror att man tappar kuken efter samlag ;) Eller så kanske han inte vet hur man gör och är rädd att göra fel, Eller så kanske han blir äcklad utav könsorgan och kommer aldrig att ha sex

Eller så kanske han är en hund som väntar på kommando utav dennes husse/matte - Mamma/Pappa. VARSÅGOD! Nu får du ha sex..
Jo det kan va så att han är osäker och rädd att göra fel men jag kan inte direkt "visa honom" eftersom jag själv är oskuld och han inte vill försöka ens. Sen vet jag inte vad jag ska säga " du varför vill du inte ha sex med mig?" Han säger redan att jag är ett perv.Vill inte direkt försöka bekräfta hans korkade uttalande.

Jag har frågat honom om han är en sådan som vill vänta tills han är 18 eller gift eller något men då säger han "jag har inga speciella regler" och sen va det slut på den disskutionen utan att vara det minsta visare. Och han säger minst 4 gånger om dagen att han älskar mig.

Men ja får väl ta tjuren vid hornen och fråga honom och hoppas på ett svar. Ett bra svar som ger mig förstålse.