Forumet - Distans förhållande tips!

Distans förhållande tips!

656 0 14
Tjabba! har precis träffat värdens underbaraste!!! bästa som hänt. hon bor 102 mil ifrån mig behöver tips av er som har distans förhållanden vilket färd sätt som är biligast? nån som vet? så vi kan träffas så ofta som möjligt, ja kanske borde hoppa av skolan och flytta ner till henne? ja är 18 år trots allt..
combat15:

a kanske borde hoppa av skolan och flytta ner till henne?


nej [zzz]

sen har ni precis träffats.. anar att ni träffats på nätet, så du ska nog ta det lite försiktigt innan du hastar dig med ngt.. kan bli helt fel och sen kanske hon inte är den du tror hon är.. lära känna henne mer innan du bestämmer dig för att besöka henne

Spana också in:

Och hoppa inte av skolan för bruden för fan, onödigt.
Träffa henne fler gånger än en innan du säger att du ska
flytta dit och om ni gillar varandra så mycket så kan du väl
lika gärna bo kvar och gå ur skolan först.

Och angående vilket färdmedel som är det billigaste
beror det nästan helt på vart du och hon bor. Men tåg
brukar oftast ha schyssta priser om du bokar ett tag innan
eller i sista minuten.
Vad som är billigast beror ju helt på var du och hon bor osv. Men det är knappast svårt att ta reda på, kolla tågpriser, busspriser och flygpriser och jämför, då ser du vad som är billigast.

Och du kanske inte ska ta ditt pick och pack och flytta om ni nyss träffats. Distans är jobbigt, men om ni har en framtidsplan, typ att du flyttar dit/hon flyttar till dig om ett år, så blir det mycket lättare. Då finns det liksom ett slut på det.
Men låt det gå ett år eller så i alla fall, så att ni är mer säkra på att ni verkligen passar tillsammans på andra plan än det nykära.