Forumet - Distansförhållande..

Distansförhållande..

1376 0 30
Tjena allihopa! asså jag behöver hjälp.. nu äre så att jag har gått och kärat ner mig i en finsk kille. Som "tur" är så bor han i Helsingfors, det bästa stället han kunde bo på i Finland eftersom att det är lätt att åka med flyg. Men nu till det svåra, ska jag inleda ett distansförhållande? Är det värt det? Jag har läst mycket om olika distansförhållanden men jag blir bara förvirrad. Och nu bor han ju i ett annat land också, men det tar bara 45 minuter med flyg. Så hjälp mig nu med era åsikter så att jag kan bestämma mig någon gång! [smile] kyss [love]
Bara du som kan bestämma gumman [smile] Dock kan jag ge dig lite tips..

45 minuter är inte mycket, du är ju kär dessutom! Du är den enda som kan avgöra om det är värt det, men varför inte testa? Har aldrig själv haft något distansförhållande men tror absolut att det kan funka jättebra. Har läst om folk som har det och det funkar. Det beror kanske på hur man är som person också. En del klarar inte av att vara ifrån varandra så mycket, men jag tror att det kan vara bra för då får man sakna varann lite och blir gladare när man träffas. Man kanske lär sig uppskatta varann mer då, vad vet jag[y] Sen en annan grej..många som är "på" varann stup i ett tröttnar på varann ganska fort. Nu kan man iof bo nära varann men ändå inte träffas varje dag, men jag tror inte att det brukar gå till så. När man är kära vill man gärna träffas så ofta som möjligt, men man inser inte att det kan bli för mycket.

Se till att bestämma dig, [love]

Spana också in:

bellstar:

Sen en annan grej..många som är "på" varann stup i ett tröttnar på varann ganska fort. Nu kan man iof bo nära varann men ändå inte träffas varje dag, men jag tror inte att det brukar gå till så. När man är kära vill man gärna träffas så ofta som möjligt, men man inser inte att det kan bli för mycket


Tack fö ditt svar, det hjälpte jättemycket![love] Men nu är det också så att vi kommer högst kunna träffas varannan månad, ibland kanske varje pga våra ekonomier. Plus att eftersom han bor i finland så kan vi inte hålla på att ringa hela tiden. Så allt ser rätt mörkt ut haha, men kanske värt ett försök![smile]
Nej , nej och nej ... det fungerar ett tag, men inte längre!

Ska ett distansförhållande hålla så ska man typ ha ett mål. Exempelvis att man ska flytta tillsammans eller flytta till varandra inom 1 år eller liknande. Du är 16 ser jag.. det är rätt lång tid tills du kan flytta.

Jag har testat en gång, det funkade inte. Sen var naiv nog och trodde att det kanske skulle funka om jag testade igen för ett tag sedan, men vi kom fram till att det nog inte var lönt att försöka innan vi skiljdes åt.

Maybe in the future [smile]
Marmoth:

Ska ett distansförhållande hålla så ska man typ ha ett mål. Exempelvis att man ska flytta tillsammans eller flytta till varandra inom 1 år eller liknande. Du är 16 ser jag.. det är rätt lång tid tills du kan flytta.


jag har som mål att det ska hålla till sommaren, då jag vet att jag ska åka dit till hans sommarstuga. Räcker det som mål?