Forumet - ditt/din självförtroende/självbild idag?

ditt/din självförtroende/självbild idag?

453 0 137
Hur är det med ditt självförtroende idag? :) hur är det med din självbild idag? bra? dåligt?
skriv gärna vrf om du vill :)

hos mig är det extremt bra :D den senaste veckan har både självförtroendet och självbilden varit på topp :) brukar vara ganska så högt, men nästan aldrig på topp så det känns gött att det är bäst nu :)

anledningen: fyllde år i förra veckan [bigsmile] snackat om en del saker med en viss person [smile] främst det[wink]

Spana också in:

Buddah:

Det har ingen betydelse.


det har stor betydelse.. mår man inte bra så mår man inte br ao man ska inte må dåligt.. visst det går i perioder ibland, men man borde försöka ta sig ur det dåliga o inte låta bli att bry sig om de

LEINAD_DANIEL:

Kunna ha varit bättre...


samma tips som cannabis fick, käka en glass [y]
DPope:

Hur är det med ditt självförtroende idag?


Intressant fråga som ingen bryr sig om mitt svar på. Hur som helst, så är jag faktiskt inte helt säker på om mitt självförtroende ständigt utvecklas till det bättre eller sämre. Det är svårt att avgöra på grund av ett ständigt svängande fram och tillbaka - ibland är jag fett [cool] och tycker jag är den grymmaste snubben i världen, ibland vill jag ta livet av mig.

DPope:

hur är det med din självbild idag?


Vet inte riktigt det heller. Dock fick jag bra kritik av min chef och min coach på jobbet när jag hade nån slags session, för att de tyckte att jag verkade "känna mig själv väldigt bra". Underlaget var ett papper med frågor om mig själv, vad jag var bra respektive dålig på, etc.