Forumet - Djävla acne

Djävla acne

990 0 19
Jag har inte finnar eller så i ansiktet men ibland, som nu, får jag acnebölder som värker. De syns som några svagt skära uppbuktningar, ni fattar, det ser inte ut som finnar utan sitter inuti huden och värker. De går inte att tömma på var.

De uppkommer bara ibland, så jag vet inte om jag skulle orka med några receptbelagda tabletter. Finns det NÅGOT receptfritt medel mot detta? För Basiron/Stioxyl och liknande hjälper ju inte ett skit, det här är ju inuti huden och inte utan på.
Fan

Spana också in:

Har de bara kommit sådär plötsligt? Jag har för mig att jag sett någonstans att det kan bero på att någonting inte stämmer i kroppen, en sjukdom eller någonting liknande. Jag vet i alla fall att hudspecialister skär upp dem och tömmer de på "innehållet" men om du inte har pengar till det så gör det själv? Typ, bränn en nål, stick in och töm.
Eller nej, då kanske det blir en infektion.

Sök på Google!
karleksproblem:

Jo om man smörjer in hela pannan t.ex kan det bli tort och hudflikar här och där i en vecka....


Om man är smart använder man hudkräm när man använder något så starkt medel [smile] Men ja, vet vad du menar. har varit tvungen att ha idomin i ansiktet en gång för att det blev så torrt XD
Låt finnarna vara - och vad du en gör, försök inte att klämma dem. Det blir bara värre och du får mer finnar. Om du har finnar så låter du dem vara. Om du vill köp ett täckstift (smink) - och täck över finnarna.
Sminket kan ju orsaka med finnar, men det täcker över det fula äckliga vita.