Forumet - † dö †

† dö †

1287 0 63

Spana också in:

förbjud snabba glasögon och hamburgerrestauranger och deras gäster och giftermål och halv åtta hos mig och killar i hatt och högerpolitik och mittenpolitik och riksdagshus och män i slips och män och snabba glasögon och mjölk och dåliga bokutgåvor och all världens litteratur utom poesin, som är den enda litteratur som inte är helt förpestad, förstörd och fördärvad, den enda litteraturformen som inte är helt befläckad med avföring, avföring lös till konsistensen. förbjud alla idioter, förbjud kapitalet, giftermål och ortodox kristendom. förbjud polisen, snuten, grisen. förbjud osunda tankegångar, förutom osunda tankegångar som av naturen är nyttiga. förbjud den svenska scoutrörselsen, björnstammen, vargarna och alla ättlingar från de utvandrade finnarna som bosatte sig i värmlands urskogar. förbjud alla homosexuella, bögar, homosexuella bögar, alla ho-mo-sex-uella chilenare. förbjud män som skriver text och män som hatar kvinnor och kvinnor om de inte är riktiga kvinnor eller kvinnor som är på låtsas. förbjud könsnormen och samhällsstrukturen och heteronormativiteten och klasstrukturen och universitetsutbildningen och medelklassen och den svenska flaggan, ja. först och främst den svenska flaggan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


det är på blodigt allvar, hör ni det era jävlar
håller med om det mesta i ovanstående inlägg, speciellt att man bör förbjuda den svenska björnstammen då det är en cancersvulst på samhällskroppen.

dock anser jag ej att man ska förbjuda 'snabba glasögon' eller "forta glajjor" som den riktiga benämningen är. ett par riktigt forta glajor är något som är riktigt bra, om man vill göra saker riktigt fort.

forta glajor - ett instresse värdig en konung
Image

Image

sjuuuukt fort!!!! [love][love][love]

"fortheten sitter i glajjorna" //barack obama
förbjud barn

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


lazertits:

Förbjud videor på söta bebisar


internet:

förbjud


internet:

glasögon


internet:

och giftermål


internet:

och högerpolitik o


internet:

och dåliga bokutgåvor o


internet:

förbjud


internet:

förbjud kapitalet,


internet:

giftermål


internet:

förbjud polisen


internet:

. förbjud män som skriver text


internet:

män som hatar kvinnor


internet:

förbjud könsnormen


internet:

samhällsstrukturen


internet:

klasstrukturen


internet:

universitetsutbildningen


internet:

medelklassen


internet:

förbjud allt och moderatorer

pumanJessica:

Speciellt om de är feta, korkade, hipsters, religiösa eller inte kan skilja på sarkasm och ironi.


ditt påstående begränsas av en logisk paradox: alla som kan skilja på ironi och sarkasm är hipsters.

förbjud eftervärlden, samtiden som ändå hör till historien och förbjud framtiden ifall framtiden inte är en längtan tillbaka till dåtiden. förbjud historien och det kulturella arvet, förstör nationalskatten och alla våra skalder. bränn de gamla böckerna och bana väg för den nya världsordningen. påminnelse: förbjud framtiden. förbjud den samhälleliga utvecklingen, paus: beakta marx ekonomiska utvecklingstrappa. förbjud undervisning, idealistiska världsåskådningar och liberala feminister (den värsta sortens). förbjud fred och rusta, och rusta för kamp, vässa naglar och klor.
Bakric:

Du är alltså en extremvänster som älskar att bruka våld för alla dina åsikter vilka de än må vara?


genom att noga analysera ditt inlägg har jag kommit fram till två möjliga slutsatser: antingen har du downs syndrom eller så är du oförmögen att läsa och likt den apa som med oändlig tid på sig lyckas skriva shapespears samlade verk av en slump, lyckats knappa ned ord som tillsammans bildar en mening (utan mening).

är du kanske analfabet?