Forumet - Död åt dåliga mobila bredband

Död åt dåliga mobila bredband

356 0 34

Spana också in:

aristoteles:

Öööh, gick inte de som håller i NMT i konkurs?


Holger Meins:

Vad jag vet så lades NMT-nätet ner vid årskiftet, så det faktum att du får någon som helst uppkoppling över det nätet överhuvudtaget är en bedrift.


De har blivit uppköpta, så det är därför det fungerar, dock glömde de bort att min moder är kund någon gång samtidigt, men det var ju en jävla tur för det här internetet är såpass dåligt att det inte är värt en enda krona!![no-no]

KannibalKocken:

Gillar din brorsa. Du borde lyssna på honom [y]


verkligen inte, han är ett naivt kommunistsvin[no-no]
Blivande_japan:

Haha, jo, kommunismen fungerar ju så mycket bättre, vi borde bli kommunister allihop! [bigcheers][zzz]


I de anarkistiska och frihetligt kommunistiska samhällen som existerat fungerade det ju definitivt bättre än dagens kapitalistiska kaos. Hört talas om t.ex. Spanien på 30-talet och Pariskommunen?

De auktoritära socialistiska samhällena däremot (eller statskapitalistiska som de egentligen var; ägandet flyttades ju bara från privata kapitalister till den största kapitalisten, Staten) är det nog ingen som hade velat bo i. Inte kommunister eller socialister heller.
Konsumtionshets:

I de anarkistiska och frihetligt kommunistiska samhällen som existerat fungerade det ju definitivt bättre än dagens kapitalistiska kaos.


Det kan fungera i små grupper, "stammar" och liknande, men i större sammanhang verkar det fungera ganska dåligt, behlver jag ens nämna Sovjet..? Dock handlar den här tråden egentligen vare sig om kommunism eller kapitalism![no-no]
Blivande_japan:

Det kan fungera i små grupper, "stammar" och liknande, men i större sammanhang verkar det fungera ganska dåligt, behlver jag ens nämna Sovjet..?


Nä, det behöver du inte. Sovjet var som sagt ett auktoritärt socialistiskt/statskapitalistisk samhälle. Läste du ens vad jag skrev?

Och i Spanien fungerade det ju i regioner större än Sverige, så skulle inte tro det där tramset om stammar. Läs på lite?

Blivande_japan:

Dock handlar den här tråden egentligen vare sig om kommunism eller kapitalism![no-no]


Sant, ska inte skriva mer då. [smile]
Blivande_japan:

hmm, är du helt säker? Våra grannar får fortfarande räkningar, så någon borde äga detta sjunkande skepp!


dom kan ju ha blivit uppköpta men behåller namnet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


så kan vi väl försöka hålla oss till ämnet.