Forumet - Död åt samlingstrådarna

Död åt samlingstrådarna

159 0 12
bullen:

tänker främst på typ relationsdagboken, I mina tankar just nu-tråden osv.


Tycker de är de enda samlingstrådarna som är vettiga [tard]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

hur mår du tråden också

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alla trådar som börjar med "Samlingstråd för..." är bara inte kalas helt enkelt.

Spana också in:

Gråt mer. Varför ska det till en ny tråd så fort någon får för sig att dela med sig av sina onödiga och helt ointressanta livshändelser. Ingen är intresserad av att höra att någon ätit en macka eller funnit ett intresse i cigarett-fimpar. Om det nu mot all förmodan gör det så finns det bloggar att tillgå som blondinbella eller paow. Anledningen till nedgången är för att ni är så jävla lata att göra faktiska trådar och väntar bara på att andra ska skapa dem.

edit: det fick mig att tänka till lite. kanske ska man skapa en helt meningslös blogg och filosofera om helt meningslösa saker. ungefär som varför dyslexi ska vara ett så svårstavat ord för dyslektiker, varför snäckor låter som havet samt hur gud ställer sig till japansk bajsporr. Tänker lägga till detta på min lista över meningslösa saker nu.....
Blivande_japan:

detta blir den nya tråden för hat mot samlingstrådar


[bigsmile]

Cointoge:

Tänker lägga till detta på min lista över meningslösa saker nu.....


Visst kan hålla med dig till visst del, om man tittar på "senaste" så är majoriteten av alla nya trådar av randoms. om diverse problem dom har.

Slumptard:

Tycker de är de enda samlingstrådarna som är vettiga [tard]


Visst finns det de som är ok, tex vad lyssnar du på och så. Men jag tänker väll mest på de som har framkommit efter att trådar med liknande ämne blev spammat förr när forumet hade fler aktiva användare.