Forumet - Döda hellre än att svära?

Döda hellre än att svära?

187 0 18
Jag har tänkt på en sak, man kan inte hjälpa att tappa hakan till den otroligt dumma synen att sex, svärord och andra ( väldigt primitiva och naturliga) instinkter är så jävla hårt förbjudet i våran samhälle ( kanske framför allt media ) man censurerar tuttar, man lägger PIIP framför svordomar och man lägger på en falsk mask och skämtar sällan om sex på TV.

Dock har dom ingenting emot att sända hot via media, laser turken är ett bra exempel, ännu bättre är kanske sagan om ringen där människor lider och dör och smeagal är juh typ en muterad, torterad liten hobbit, man visar konstant personer som dödar varann och torterar varann, DET är helt okej, men att visa någonting så naturligt som en tutte är en skam.

Den genom snittliga 18 åringen har tydligen sätt 26.000 mord
( enligt värdelöstvetande.com )

Spana också in:

Såg på ett såntdär program om plastikkirurger för några dagar sedan. I en scen visade dem brösten under ett bröstlyft och de köttiga hålen där bröstvårtorna skulle sitta syntes tydligt. Några centimeter längre när hängde de riktiga bröstvårtorna i lösa hudslamsor. Trots att bröstvårtorna inte ens satt där de skulle sitta censurerades dem av två blurriga prickar medan allt annat visades öppet.

Jag blev väldigt förvirrad.