Forumet - Dödade min katt

Dödade min katt

11292 1 182
Jag mår fruktansvärt dåligt och jag tror att jag har fått men för livet efter det som hänt. Det är knappt så jag vågar berätta - men jag måste! Jag hade druckit väldigt mycket vodka och hade en rejäl snefylla. Plötsligt fick jag för mig att inget var verkligt och att jag inte brydde mig om nåt. Så jag tog min katt Zorro och stoppade honom i mikrovågsugnen. Jag ville bara se vad som hände, så jag satte den på "jet" i en minut. Plötsligt börjar det lukta illa och katten låter sjukt. Men jag super lite till och sen sprängs han.

Nu har jag legat hemma och inte vågat städa i mikron än. Vågar inte möta verkligheten igen. Är så rädd. Går det att förlåta mig? Ska jag ringa min mamma? Jag vet inte vad jag ska göra.

Spana också in:

Miceparade:

I call troll on this one :l


[y]
I annat fall:

heyjupiter:

Går det att förlåta mig?


Nej.

heyjupiter:

Ska jag ringa min mamma?


Jag skulle inte berätta för någon annan någonsin. Det där är inte något du vill att folk ska veta.

heyjupiter:

Jag vet inte vad jag ska göra.


Ta ditt straff. Städa mikron. Lid så som du förtjänar och drick aldrig mer alkohol.
isola:

Skulle lägga in mig akut på psyket om jag skadade min katt [cry][cry]


Komma dit såhär [chocked] med en liten lapp där det står med skakig handstil "jag råkade döda min katt".
[sad]

Men trollvarningen tycker jag kommer ifrån att katten ska ha exploderat. Tror inte riktigt på det.
Och så låter det inte som något en väldigt full människa skulle få för sig att göra. Få en "snefylla" och döda katten. Låter konstigt. [confused]

Såjasåja, katten mår nog bra. [smile]
Myksa:

Komma dit såhär [chocked] med en liten lapp där det står med skakig handstil "jag råkade döda min katt".
[sad]


Mer [shake][tard][chocked] och skrikandes typ. Fast min pappa älskar min katt, så han skulle nog ha ihjäl mig innan jag hunnit fram till psyket dock. Har en tendens att ringa pappa när saker går fel, trots att det oftast är totalt meningslöst.
ifall du talar sanning så hoppa sjag ärligt talat att du dör, jag skojar inte

du är en vidrig, patetisk människa och jag hoppas du mår illa. hade jag träffat dig hade jag kört in ditt huvudet i en mikro så du får känna samma sak.

du är vad som är fel med sverige. du är en rutten människa som inte har nåt liv alls och tydligen sitter du ensam hemma och dricker eftersom nån måste ha gjort nåt åt saken ifall det var nån annan där.

jävla äckliga djurhatande svin. fattar inte ens att jag läste din historia. finns inget värre än människor som skadar/dödar oskyldiga djur som inte förstår eller kan försvara sig på nåt sätt. vad tror du katten tänkte på, va?

jävla äckel är du.