Forumet - Dödsguden, lever han än, har det hänt honom något?

Dödsguden, lever han än, har det hänt honom något?

967 2 10
Hej allesammans,

Ni har säkert hört talas om legenden, elelr kanske jag ska säga myten... Legenden låter trevligare, Dödsguden. Han har inte varit inloggad sen den 29 october 2017, alltså över ett halvt år. Han skrev senaste i december på sin blogg, sedan dess har det varit dött. Kan han ha tappat orken? Vad kan ha hänt? Har han slut på förklaringar? Vem vet.
Jag hoppas inte denna tråd bryter mot några regler eller så, inget hat snälla, vi ska diskuter huruvida vi tror har hänt med Dödsguden, man får brainstorma och använda fantasin. Känner man inte till honom kan man ju kolla upp vad han har hittat på för otroliga ting.

Vänligen, Trevlig-Snubbe.

Spana också in:

Jag gick in på hans profil här på Ungdomar.se och somnade när jag såg den. Undrade först om det var en del av hans blogg jag hade kommit in på.. Sover skulle dock känna mig hedrad om jag var han och loggade in igen för att därefter upptäcka en tråd bara om mig själv som några andra skapat. Precis som jag kände mig hedrad när jag fick vara längst ner på Fords lista för personer han gillade och det förvånade mig mer än när han tog bort mig från listan strax därefter. 
SkeletonGirl: Jag gick in på hans profil här på Ungdomar.se och somnade när jag såg den. Undrade först om det var en del av hans blogg jag hade kommit in på.. Sover skulle dock känna mig hedrad om jag var han och loggade in igen för att därefter upptäcka en tråd bara om mig själv som några andra skapat. Precis som jag kände mig hedrad när jag fick vara längst ner på Fords lista för personer han gillade och det förvånade mig mer än när han tog bort mig från listan strax därefter. 
Mycket gladCoolTumme upp

Storchen84: Han gör väl som alltid - försvinner x antal veckor för att sedan återkomma och trolla lite sen försvinna igen, det är väl så han gjort hela tiden?


Hjärta
Jag tror nästan det alltså, det är lite som att han får folk att ''längta'' efter honom och oroar sig för honom osv fast han bara trollar och man vill egentligen inte ha honom tillbaka. Det är riktigt underligt det där, man hoppas ju bara att han just bara trollar alternativt överger sin tro på konspirationsteorier. Hjärta