Forumet - Dölj mina skärsår??...

Dölj mina skärsår??...

1457 0 22
Hej, nu är det så att jag har skär sår på hela underarmen, jag går bara i tjocktröjor och sånt bara för att inte visa såren. Men jag vill gå i kortärmat osv.. Det är ingen som vet att jag "skär". Men jag kan inte gå med tjocktröjor hela sommaren bara för det, tycker ni att jag ska skita i vad folk tycker och tänker om dem ser såren för dem sitter där nu och det är inget jag kan göra något åt. Dem är som en del av mig nu. 

Spana också in:

Jag tycker inte du ska dölja dem. Som du sa, de är en del av dig och det är viktigt att visa hela sig själv. Alla mår dåligt ibland och alla sköter det på olika sätt. Att du visar dem tyder endast på att du är human. Dock så rekommenderar jag absolut inte att du fortsätter eller börjar igen. :)

KomiRosato: Jag tycker inte du ska dölja dem. Som du sa, de är en del av dig och det är viktigt att visa hela sig själv. Alla mår dåligt ibland och alla sköter det på olika sätt. Att du visar dem tyder endast på att du är human. Dock så rekommenderar jag absolut inte att du fortsätter eller börjar igen. :)
Jag ska inte dölja dem mer men eftersom mina föräldrar inte vet om det så vet jag inte vad dem kommer säga!?. Dock så döljer jag dem inte hemma dem ser typ inte men man kollar inte direkt på underarmen. Men mamma har sett det en gång då sa jag att det var min kanin som hade rivigt mig och hon trodde på det och så vart det inget mer med det. Men idag så satt jag och min kompis och åt lunch och då kom vi in med detta skärsår hon hade fått reda på det för ca 6 månader sen men jag sa att det var längesedan och att jag har slutat. Men sanningen är att jag inte hade det och inte idag heller. Och jag såg att hon försökte kolla på min arm men jag gömde den. Ska jag bara låta henne kolla och se att jag har ärr där och ahh? Fast hon kommer ju se det någon gång för vi är ju bästisar och har stora planer om framtiden. 
Mina föräldrar visste inte om att jag skadade mig själv. Men det såg de liksom när jag började använda kortärmat igen. De brydde sig inte ens. Men ah.
Jag tycker att du bara ska skita i ifall folk kollar konstigt på dig, palla bry sig vad andra tycker. Jag tycker att du ska vara stolt över att du har tagit igenom dig något som förmodligen varit otroligt jobbigt. 
Hoppas att du inte fortfarande skadar dig själv! Men tycker verkligen inte du ska försöka dölja dina skärsår. Dom är ju som sagt en del av dig nu. Har en kompis som skar sig i underarmarna innan. Träffar inte henne så ofta och har inte sett det förrän någon månad tillbaka. Man tittar ju sällan på underarmarna på folk och det är därför inte säkert att alla kommer märka det. Hoppas allt går bra. Kram! Hjärta

KomiRosato: Jag tycker inte du ska dölja dem. Som du sa, de är en del av dig och det är viktigt att visa hela sig själv. Alla mår dåligt ibland och alla sköter det på olika sätt. Att du visar dem tyder endast på att du är human. Dock så rekommenderar jag absolut inte att du fortsätter eller börjar igen. :)
Vad ska jag säga om min familj ser dem? Är rädd att dem blir arga, jag visade att jag råkade skära mig på benen när jag duschade ( jag råkade göra det Förvirrad ) och då blev typ morsan arg. 
Du kmr säkert få mkt frågor hit och dit om du har kortärmat. Vissa kmr olyckligtvis tycka att du är en attension whore. Bry dig inte om dom och du måste inte svara nån.
Detta är anledningen till att vissa skär sig på andra osynliga ställen.
Hemskt.
Nära och kära skulle aldrig någonsin hata dig för vad du gjort pgr. Av att dom vet att du gjort det för att du ej mått/mår bra.torg1: Du kmr säkert få mkt frågor hit och dit om du har kortärmat. Vissa kmr olyckligtvis tycka att du är en attension whore. Bry dig inte om dom och du måste inte svara nån.
Detta är anledningen till att vissa skär sig på andra osynliga ställen.
Hemskt.
Nära och kära skulle aldrig någonsin hata dig för vad du gjort pgr. Av att dom vet att du gjort det för att du ej mått/mår bra.


Grejen är att dem inte vet att jag mått dåligt, jag har liksom inte visat det för dem. När jag är med folk och min familj så försöker jag att vara glad men egentligen så är jag inte det. Dem vet inte vad som hänt eller något.