Forumet - Dömd till Ringa Narkotika.

Dömd till Ringa Narkotika.

1449 1 29
Satt i en park med två kompisar, Person A tog fram en spliff och rullade och både person A och B rökte inte jag. Men jag hade där emot rökt dagen innan (Hasch).
30 minuter efter tog två civilare oss till polisstationen i varsin polisbil. Jag visiterades och tog Snabb Pissprov och blev posetiv på THC, cannabis. 
På förhöret så sa jag en story som inte riktigt var sann. Dom skrev ner allt på en dator och sedan läste upp det och jag godkände. Sa inte sanningen pga vissa olika anledningar.
Men nu när jag ska på rättegång och inte sagt sanningen men säger samma story men om dom får reda på att det inte är hela sanningen, vad kan det bli konsekvenser?
Tacksam för svar!

Jagvillboienhatt:
Nekade du till brott eller varför skall du på rättegång? Erkänner ett ringa brott så brukar det ju bara bli strafföreläggande.
Nej jag godkände till att ha rökt. Men undvek att säga något om att köpt hasch. Dom sa att om jag ville till rättegången eller att domen skickar ett brev till mig med böter osv. Min pappa ville där emot att jag skulle till rättegång så frågan står kvar, men om jag nu skulle dit och förlorar rättegången vad skulle det kunna bli för konsekvenser att jag ljugit?

Spana också in:


Panda:
Korkat. Bättre att ljuga än att torska för narkotikabrott? 
Jag vet inte vad som e bättre i längden. Har ngn psykisk spärr som gör att jag typ inte kan ljuga, det ksske är ett självskadebeteende, mm att jag vill försätta mig i situstioner där jag råkar illa ut o sånt för att jag inte tkr jag e värd mer lr ngt