Forumet - Dött sex?

Dött sex?

1179 0 24
Så här är det, jag och min pojkvän har vart tillsammans i snart 4 år. I början av vårt förhållande var sexet jätte bra, vi förlorade oskulden med varandra och fick ut ett sexliv.
Men nu känns sexet dött.. Det ända som är sex i vårt förhållande är snabbisar.. In ut sprut slut, ungefär. Det finns ingen romantik i det längre, utan det är bara att se till så båda kommer sen ska man sova. Och min pojkvän trivs ju naturligtvis med det, för han är en aning lat oO' .. Men jag skulle vilja ha dom där långa romantiska sexen åtminstonde någon gång, så att man verkligen känner att man fått ut mer än bara en orgasm.

Jag har nu bestämt mig för att sexstrejka i minst 2 veckor och helst en hel månad för att se om det kanske blir bättre.. Men det kanske finns andra lösningar för att få till det?
Tips? [smile]
PeppeNilla:

Men jag skulle vilja ha dom där långa romantiska sexen åtminstonde någon gång


tell him.

PeppeNilla:

Jag har nu bestämt mig för att sexstrejka i minst 2 veckor och helst en hel månad för att se om det kanske blir bättre..


eeeh[zzz]

PeppeNilla:

Men det kanske finns andra lösningar för att få till det?


ja som sagt, gör det lite mysigt och variera er lite och yadayada, säg att du vill få ut mer av sexet etc.

Spana också in:

PeppeNilla:

^^


PeppeNilla:

Jag har nu bestämt mig för att sexstrejka i minst 2 veckor och helst en hel månad för att se om det kanske blir bättre..


Det sa mitt ex också att hon skulle göra. En kommentar från mig och hon ändrade sig fort[y] Så jag tror inte på det.

Men däremot så tror jag att du kanske är lite för lätt att få i säng. Det blir ingen sport. Sedan är det ju inte kul att göra samma sak varje gång heller. Variera dig lite allt. Ta fram läderpiskan eller något[y]