Forumet - Doggystyle ?

Doggystyle ?

1320 0 27
Hejhej alli hopa! Funderar på att "prova på" doggystyle med aa, min "pojkvän". Men vad jag undrar då, kan det komma bajs på kuken? [shake] Och vad kan man göra åt det!? Ska man låta bli att äta innan eller så? Och ja, ni som har gjort denna ställning vad tycker ni o mden? Hörde också att den gjorde ganska ont, så gör det mindrer ont av att använda glidmedel då? Måste det väll nästan göra? [blush] Aja, tacksam för svar! [smile]

Spana också in:

bajsbulle98:

Men vad jag undrar då, kan det komma bajs på kuken?


Bajsa och duscha rent först, använd glidmedel och ta det låååångsamt i början annars gör det sjukt ont. Analen är egentligen inte trång utan det handlar bara om att man måste lära sig styra musklerna där så man inte bara kniper ihop på ren reflex för då gör det ont.

Börja mjuka upp med ett finger, sen två fingrar och eventuellt tre fingrar om din kille har stor ;)
Sirfukksalot:

En trettonåring är för ung helt enkelt. Man är inte färdigutvecklad. Plus att det är olagligt ^^


När man blir mogen för sex varierar ju självklart. Har vänner som hade sex när de var tretton och är glada och nöjda över det, har andra som väntade till de var 20 och är nöjda med det. Du känner inte människan, och således kan du inte bedöma det.

Och nej, det är inte olagligt för en trettonåring att ha sex. Det är olagligt för någon över 15 år att ha sex med en trettonåring. Hon begår inte något brott.
Sirfukksalot:

En trettonåring är för ung helt enkelt. Man är inte färdigutvecklad. Plus att det är olagligt ^^


Lol. Det är inte alls olagligt. Sen finns det många trettonåringar som är tillräckligt mogna. Tror du har ganska dålig koll på yrettonåringars utveckling som säger så. Kan tillägga att jag haft sex sen jag var tretton..