Forumet - Doktor Kosmos @ spegeln i gävle på p3-live, någon som har?

Doktor Kosmos @ spegeln i gävle på p3-live, någon som har?

231 0 23
Helt underbar spelning och av många andra anledningar en helt underbar kväll jag kommer minnas länge länge.

Missade spelningen på P3 live och är 5 dagar för sen för att den ska ligga kvar i 30-dagarsarkivet på sveriges radios hemsida.

Vill verkligen höra den igen.

Någon som har den rippad?

Enorm longshot men man kan alltid hoppas.

Spana också in:

SUKOF:

Berätta. [smile]


Öh, ja, såhär var det ungefär, spelningen var skitbra men det var inte den som var det jätteroliga, men, aja.

Det är säkert ingen annan än jag och Leonard som tycker det här är särskilt roligt men men.

Orkar inte kolla igenom texten så den är bra skriven och stavfelsfri heller, men iaf, here it goes:

Jag och min kompis Leonard (L härifrån) åkte till gävle för att se doktor kosmos för andra gången i våras, det var början av våren, vi var aspepp för sommaren och en stundande Danmarksresa.

Vi skulle sova hos en tjej jag pratat med på internet sedan tidigare som också bodde i Gävle och var bjudna på en efterfest efter spelningen.

Vi går på spelningen, det är skitbra, ladidada, assvettiga och glada i hågen, vi möter upp med tjejen och går mot festen, ladida, allt bra hitills.

Vi kommer till festen som visar sig vara i någon skum djävla klubblokal för något av Gävles gymnasiums Naturelever. Alla är lite småsuriga, vi känner ingen förutom tjejen som vi knappt känner hellre. Lokalen är skitskum och ligger i källaren på en skola, det finns en gammal kemilektionssal med massa prylar och skit.

Det var sagt att det skulle vara maskerad men det blev inställt i sista sekunden, vi hade inte tänkt gå utklädda anyway. Det var bara en tjej som var utklädd och det var någon asfull tjej som var utklädd till peter pan.

Vi kände oss inte särskilt välkommna där mer än av den tjejen vi skulle sova hos, (som inte var särskilt attraktiv.).

Efter ett tag (dvs några öl och en massa jägermeister) började hon säga saker som "jag har inte haft sex på tre veckor!" och tafsa på oss, hon tog även upp min deo ur ryggsäcken och luktade på den och yttrade de här orden: "MMMM DET LUKTAR MAN!".

Vi tyckte det hela började bli aningen jobbigt och gick ifrån festen i skumma lokalen, hon följde med.

Vi gick runt lite på stan och såg några människor som var på doktor kosmos spelningen som jag och L stannade och pratade med.

Sovplatstjejen stod då utanför och väntade och det visade sig att bussen till henne höll på att gå.

Hon ropade på oss och jag och L tittade på varandra och ville verkligen verkligen inte följa med henne hem pga hennes tidigare öh.. beteende.

Jag tittade på L och sade "vi springer", vilket vi också gjorde, samtidigt som vi skrek.

"Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh", adrenalinet sprutade och vi sprang som fan.

Sedan kom vi på att vi inte hade någon sovplats, drev vi runt litegrand i Gävle, blev hotade av någon randommänniska på gågatan och blablabla.

Efter ett tag sätter vi oss på ett ställe och då kommer en tjej på runt 25 bast och sätter sig bredvid oss och börjar prata, hon pratar om någon pojkvän eller någon som heter sparven eller något som hon ska hem till som ska betala taxi. Vi förklarar våran situation, sitter och pratar med henne, hennes taxi kommer och vi följer med hem till denna mystiska sparvperson.

När vi efter några minuters gratistaxiresa kommer fram till lägenheten frågar jag första personen jag möter om han är sparven, han var verkligen inte sparven och fortsatte vara tämligen snedfull och otroligt sur på mig resten av natten och sa saker som "Fan vad du har glasögon".

Väl framme så blev vi bjudna på vin, tittade runt i personens otroligt fina lägenhet, jag fylleringer någon tjej jag var intresserad av vid tilfället och ligger i hans badkar och pratar i telefon i 30 minuter, äter lite torkad tortellini ur hans köksskåp osv osv.

När jag kommer ut märker jag att L sitter i sängen med lägenhetsinnhavaren som visar sina serier och målningar, han är sjukt duktig (vad jag minns iaf, alkoholen kan ha modifierat upplevelsen lite). Men personen vågar inte visa sina teckningar eller skicka dom till tidningar osv, vi försöker peppa honom att göra det men han vill inte.

L och lägenhetsinnehavaren sitter och pratar väldigt vänligt och fint och lägenhetsinnehavaren börjar tycka om L väldigt mycket, han nästan gråter för att vi ska gå när vi senare på morgonen ska därifrån, varken jag eller L har någon aning om han var full eller på något sätt påverkad eller bara var en otroligt skum person.

Klockan är nu runt 5 på morgonen och vi driver runt och är sjukt bajsnödiga och letar efter en toalett, vi hittar efter ett tag till gävle tågstation som tydligen stått öppen hela natten och sätter oss på varsin toalett och bajsar samtidigt som vi skriker "ÄNTLIGEN!" "JAAAAAAAAAAAA" "BAJSAAAAAAA" "ÄNTLIGEN!".

Resten av morgonen glider vi runt skitövertrötta och bakis på stan, spelar volleyboll med ballonger och kommer på att det vore sinnessjukt roligt med person som blev pedofil när den var bakfull (uttrycket "bakispeddo" skapas), sen åker vi hem.
SUKOF:

Underbar historia! Jag känner igen delar av den konstigt nog. Bilden på den skumma tjejen har jag sett (flickr möjligen), och ja. Älskar sånt sjukt som händer på resor helt enkelt.
Förstår att du vill ha spelningen. [smile]


Mjo, den ligger ju på flickr, sen var bildtexten en liten del av kvällen med tror jag.

Yes, jag vill att något sjukt ska hända nu, jag är så satans rastlös, vill åka bort bort bort någonstans.

och ha spelningen, hmhm.