Forumet - Dom där svarta, tjocka, äckliga, fula glasögonen..

Dom där svarta, tjocka, äckliga, fula glasögonen..

4414 0 102
.. Varför bär en del idioter sådan? Kanske för att de är idioter, lol, obvious[ops]
Aja.. Men jag vill ha svar från någon (såkallad fjortis) som bär sådana.. Varför i helvete bär du dem?

Satt på MAC DONNALS med en nära vän i veckan, ett fjrotisgäng med både killar och tjejer sätter sig bredvid vårt bord, för att djävlas tydligen men det hör inte hit.. Hursomhelst en av tjejerna bär på dessa gigantiska och fula glasögon (smaklöst) och de 4 andra tjejerna BRÅKAR, ja de drog & slet i varandra, för att få bära på dessa glasögon..
Efter någon halvtimme drar dom men killarna sitter kvar.. en av killarna säger "Fyfan vilka fula glasögon, avrför hade hon dom [shake]?" två andra skrattar och en annan säger "jag vet inte fett skabbiga" lr ngt..
Jag och min kompis fattade ögonkontakt och flinade lite sådär elakt, vilket händer sällan då hon inte är en baktlare vilket jag är men det hör inte heller hit.

Ofta en kille tänder på det liksom ba "åh bby ta på dej dom sexiga glasögonen!" *fjortisen tar på sig dem* "åh ja bby ja låt mig spruta ner dom åhhhhhhh jaaa" euw.
Min vänstra skinka på ett julbord är fan sexigare. det där var dagens och drf förtjänar den att bli skriven med fet text.

AJA, hoppas ngn fjotris kan besvara min fråga för jags ka egentligen ligga i sängen nu men jag har vänt på dygnet men aja..

VARFÖR BÄR DU GLASÖGONEN?!?!?!?!
yes, jae upprörd.

Spana också in:

Nintendo:

Jag tror att fjortisar har det eftersom kissie och sådana där bloggare använder det.


Jo det tror jag också, men om kissie rakade av håret skulle idioterna också göra det? Även om man kan tro det så tror inte jag det.. Det finns en gräns.. Jag tycker dock att glasögonen som säkert väger mer än vad jag gör är gränsen..
Det jag försöker säga är att det är idiotiskt att ha på sig ngt som man egentligen tkr är fult bara för att ngn "känd" (hade det inte vart för gaybloggarn hade ja aldrig ens hört Namnet Kissie) bär dom.. Aja.. tragiskt är det.. Vill ba höra argument från fjortisarinternet:

o ja ba o han ba o de ba "AHHHHSHHHIIIIIIIIII!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡iiiii" o vet du va sen bara hångla de lixom vtf crazy döög vad håller hon på med we love u


sådär snakkar jag ibland.. särskilt emd killar.. men skulle aldrig snakka så om ngn som ser ut som snubben med elefanten i fejjan.