Forumet - Dominant som tjej?

Dominant som tjej?

3104 0 13
Yes, har sex då och då med en nära killkompis till mig. Vi har jävligt bra sex, iaf jag är nöjd. Mestadels för att jag själv tänder mycket på att vara lite undergiven vilket vi också utövar då jag berättat det för honom. Men jag har vissa aningar om att han skulle gilla att bli dominerad själv. Han har inte sagt det rätt ut, däremot har han vad jag tolkat det sänt ut signaler om att han skulle uppskatta det. Och om det är något han gillar så hade det varit kul att överraska honom, och det är inte så att jag skulle ogilla det själv heller.
Så nu till saken, jag tänkte hoppa på honom nästa gång det är dags för sex, men skulle gärna vilja ha lite tips på vad jag kan göra. Tanken är ju inget extremt utan en mildare form. Vill egentligen bara vara den som "för" så han bara kan ligga där och njuta typ. Känns taskigt att han alltid är den som är mest aktiv.

Så langa tipsen på ytterst snäll dominans [party]

Spana också in:

Hoppa, på honom, sen knuffar du ner honom i sängen och sätter fast honom i sänggaveln med handklovar, Sen säger du till honom att hålla käften, och sätter på en ballgag på honom, om du inte har en ballgag, så fungerar silvertejp lika bra. Sen är det bara att köra på, för i det här läget är det ju inte så mycket han kan göra! Nackdelen med silvertejpen/ballgagen är att du inte kan tvinga honom att slicka dig.