Forumet - Don't try this at home...

Don't try this at home...

727 0 25
Prövade precis att köra ner en fiskpinne i brödrosten, vilket jag märkte inte var det allra bästa, då brödrosten började brinna...

Jag har stora misstankar på att det kan bero på att fiskpinnarna ifråga är sådana där som man inte behöver något matfett till, utan som har fettet redan i sig. Är ju med största sannolikhet det som antändes.

Spana också in:

DPope:

katoliker är inte så smarta inte (A) haha :D


Det handlar nog snarare om nyfikenhet måste jag säga.
Jag visste mycket väl att det kunde få den effekten, varför jag ställde brödrosten så att ingenting annat skulle fatta eld, och drog ur kontakten när den väl fattade eld. Brödrosten klarade sig oskadd också.

XMinGrönaLampaÄrDödX:

FIGHTFIGHTFIGHTFIGHT!


DPope:

vill inte skämma ut minutz3 helt o hållet ju [blush][wink]


...och det där tror du på? [rolleyes]
då jag inte äter djur så är inte detta något problem som jag skulle drabbas av. men din lösning verkar ändå inte helt genomkorkad, jag hade inte satsat mina pengar på att det skulle börja brinna. känns fortfarande krångligare än att helt enkelt steka, dock. hur hade du tänkt göra ren brödrosten?
mörknäs:

men din lösning verkar ändå inte helt genomkorkad, jag hade inte satsat mina pengar på att det skulle börja brinna. känns fortfarande krångligare än att helt enkelt steka, dock. hur hade du tänkt göra ren brödrosten?


Vaddå göra rent den? [shake]

Insert name here:

Synd bara att vår brödrost är splitterny, så jag vågar inte köra i något exprimentalt i den.


Det är väl vår också... [ops]
Om den inte hade varit ganska ny (typ ett år) så hade det kanske brunnit bättre dock, då jag förmodar att senare brödrostar stänger av sig själva när de märker att det brinner (vilket brödrosten gjorde).
SilentScream:

Fuck you and your stupid fiskpinne! [cry][smile]


Vad har du emot min fiskpinne? [shake]

mörknäs:

du vet, brödrosten. efter tillagandet. du hade väl inte förväntat dig att fiskpinnarna inte skulle lämna en massa skräp efter sig? lite framförsyn är alltid bra.


Brödrosten har en "smullåda" som bara är att dra ut.
Kunde dock inte se att det blev så pass att "smullådan" behövde tömmas.